Close

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 111

Wątek: D200 czy D80

Domyślnie

Tak BTW w D200 i wzyż nie ma trybu Auto, nia nawet programów tematycznych - jest A co najwyżej

A odnośnie Twojej wypowiedzi - w sumie masz rację. Każdemu według potrzeb i możliwości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KARLOS_vu Zobacz posta
    i tutaj liczy się to co naklejone na BODY,
    ja tam w zwyczaju mam raczej zaklejanie wszelkich napisów na korpusie
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Tak BTW w D200 i wzyż nie ma trybu Auto, nia nawet programów tematycznych - jest A co najwyżej

Auto nie ma, ale P jest

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KARLOS_vu Zobacz posta
    Inna sprawa to coś co się nazywa SZPANem - i tutaj liczy się to co naklejone na BODY, nie to jak to coś fotografuje.
    Zgadzam się i nie rozumiem czemu nikt tego argumentu wczesnej nie przytoczył!
    Tutaj oczywiście D40 przegrywa w przedbiegach. Nie najgorzej radzi sobie D80, chociaż przegrywa z D200. Odpadają jednak zdecydowanie przy D2.
    Ach - D2. Ta wielkość puszki, te powierzchnie wprost proszące się o fioletowe neony, o naklejane fluoryzujące płomienie, o chromowane grille!
    Dla bardziej wymagającej klienteli przygotowaliśmy możliwość wbudowania w grip subwoofera, chłodzonego pojemnika na piwo, oraz zestawu do makijażu (w razie jakby wasza kobieta chciała przypudrować noska...).
    Nie można też zapomnieć o hicie sezonu: lampa błyskowa świecąca dowolnymi barwami w trybie stroboskopowym, z wbudowaną lustrzaną kulą dyskotekową!

To tyle na dzisiaj - zapraszamy serdecznie za tydzień na kolejny odcinek "PIMP my camera".

P.S. Wszystkim kupującym sprzęt z powodu "pewnych" kompleksów nieśmiało przypominamy o atrakcyjnej ofercie dyskretnego, zamykanego na szyfr pojemniczka na viagrę, wbudowanego w standardowe miejsce na baterie - przecież i tak nie będziecie robić tym zdjęć.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Auto nie ma, ale P jest
    OT: Marcin - muszę Ci jeszcze raz publicznie podziękować za sprowadzenie mnie na dobrą drogę - D200 jest prześwietny i dzięki za udostępnienie tak licznych NEFów jak byłem w potrzebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    OT: Marcin - muszę Ci jeszcze raz publicznie podziękować za sprowadzenie mnie na dobrą drogę - D200 jest prześwietny i dzięki za udostępnienie tak licznych NEFów jak byłem w potrzebie
    Bez przesady to przecież żaden wyczyn z mojej strony. Ot, koleżeńska przysługa.

Domyślnie

D200. Ja mam 80, i żałuje że niedozbierałem do d200. D80 jest przereklamowane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaziu666 Zobacz posta
    D200. Ja mam 80, i żałuje że niedozbierałem do d200. D80 jest przereklamowane.
    sądzę z po Twojej wypowiedzi iż jesteś super extra fachowcem w fotografowaniu skoro D80 CI nie starcza

Domyślnie

jak dla takiego amatora jak ja D80 to nawet za dużo, porównywałem z D200,
    D200 byl troche za cięzki dla mnie, pozatym funkcje które mnie interesowały
    w D80 wszystkie są na wierzchu i to mi sie podoba najbardziej, czego
    niestety nie ma np. D50 którego rozważałem na początku... D200 ma taki
    mały mankament wg mnie, przełącznik AF/M jest w takim miejscu dziwnym,
    że jak trzymałem aparat w ręku to możnabylo przez przypadek przełączyć ;/
    przem

Domyślnie

I ja uznałem zakup D200 za bezsensowny
    D80 którego kupiłem jak dla mnie i tak super wypasiony - jeśli mogę to tak nazwać
    Wiadomo fajnie mieć na BODY znaczek D200 ale.....

Dla takiego amatora jak ja, a naprawdę szybko się uczę
    D80 to naprawdę zaawansowana lustrzanka i myślę że w moim przypadku
    i przypadku większości fotografów amatorów inwestowanie w D200 mija się z celem
    lepiej dokupić jakieś szkiełko do D80 za różnicę ceny

Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów