Tak BTW w D200 i wzyż nie ma trybu Auto, nia nawet programów tematycznych - jest A co najwyżej
A odnośnie Twojej wypowiedzi - w sumie masz rację. Każdemu według potrzeb i możliwości![]()
Szukaj
Tak BTW w D200 i wzyż nie ma trybu Auto, nia nawet programów tematycznych - jest A co najwyżej
A odnośnie Twojej wypowiedzi - w sumie masz rację. Każdemu według potrzeb i możliwości![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Zgadzam się i nie rozumiem czemu nikt tego argumentu wczesnej nie przytoczył!
Tutaj oczywiście D40 przegrywa w przedbiegach. Nie najgorzej radzi sobie D80, chociaż przegrywa z D200. Odpadają jednak zdecydowanie przy D2.
Ach - D2. Ta wielkość puszki, te powierzchnie wprost proszące się o fioletowe neony, o naklejane fluoryzujące płomienie, o chromowane grille!
Dla bardziej wymagającej klienteli przygotowaliśmy możliwość wbudowania w grip subwoofera, chłodzonego pojemnika na piwo, oraz zestawu do makijażu (w razie jakby wasza kobieta chciała przypudrować noska...).
Nie można też zapomnieć o hicie sezonu: lampa błyskowa świecąca dowolnymi barwami w trybie stroboskopowym, z wbudowaną lustrzaną kulą dyskotekową!
To tyle na dzisiaj - zapraszamy serdecznie za tydzień na kolejny odcinek "PIMP my camera".
P.S. Wszystkim kupującym sprzęt z powodu "pewnych" kompleksów nieśmiało przypominamy o atrakcyjnej ofercie dyskretnego, zamykanego na szyfr pojemniczka na viagrę, wbudowanego w standardowe miejsce na baterie - przecież i tak nie będziecie robić tym zdjęć.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
D200. Ja mam 80, i żałuje że niedozbierałem do d200. D80 jest przereklamowane.
jak dla takiego amatora jak ja D80 to nawet za dużo, porównywałem z D200,
D200 byl troche za cięzki dla mnie, pozatym funkcje które mnie interesowały
w D80 wszystkie są na wierzchu i to mi sie podoba najbardziej, czego
niestety nie ma np. D50 którego rozważałem na początku... D200 ma taki
mały mankament wg mnie, przełącznik AF/M jest w takim miejscu dziwnym,
że jak trzymałem aparat w ręku to możnabylo przez przypadek przełączyć ;/
przem
I ja uznałem zakup D200 za bezsensowny
D80 którego kupiłem jak dla mnie i tak super wypasiony - jeśli mogę to tak nazwać
Wiadomo fajnie mieć na BODY znaczek D200 ale.....
Dla takiego amatora jak ja, a naprawdę szybko się uczę
D80 to naprawdę zaawansowana lustrzanka i myślę że w moim przypadku
i przypadku większości fotografów amatorów inwestowanie w D200 mija się z celem
lepiej dokupić jakieś szkiełko do D80 za różnicę ceny
Skontaktuj się z nami