Szukaj
Dla siebie wybieram zestaw bez jedynki. Jedynka taka bardziej portretowa, statyczna. Nikt nie narzeka, że głośno na klatce ?![]()
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Bardzo ladne zdjecia. Nigdy bym takich nie zrobil bo balbym sie ze albo sie czyms zaraze albo mnie tam zadzgaja ostrym nozem.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
to kolejne piętra tego samego budynku, czy też klatki w różnych budynkach o takiej samej konstrukcji?
myślę co piszę
Ta seria podoba mi się wyjątkowo, przez powtarzalność otoczenia i światło
Czemu oni siedzą w tych klatkach i np. piorą, a nie wychodzą na zewnątrz?
Jakie są parametry 3?
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Kolejny świetny set.
Są kraje w których, z racji takiego a nie innego klimatu, walczy się nawet o odrobinę cienia. Poza tym, jak sądzę, wyłażenie z balią, donoszenie do niej wody a potem zbieranie klamotów z powrotem na chatę były szalenie niepraktyczne i bardziej pracochłonne.
Tępym bardziej boli. Na pocieszenie dodam tylko, że jak słyszałem Filipińczycy (o ile to Flilipińczycy) to mistrzowie walki nożem więc nawet byś nie poczuł. Te dzieci wyglądają bardzo groźnie. Wybacz, ale uważam że to bardzo słaby komentarz. Czasami warto ugryźć się w klawiaturę zanim się coś takiego napisze.
To klatki z z kilku roznych budynkow
Cala seria ma ok 30 zdjec
Czemu nie wychodza?
Poza tymi powodami ktore tu juz padly jest jeszcze jeden - przeludnienie
Na zewnatrz nie ma miejsca
Co do parametrow to wszystkie na f4-5.6 1/60 iso800
Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 09-04-2016 o 11:26
To są "klatki", których zdecydowanie nie zapomnę.
Szczególnie tej pierwszej.
A chłopak z dzieckiem z przodu rujnuje mi światopogląd.
Zazdroszczę (tych "klatek"), z całego serca. Aż mnie boli...
Sentire.
Skontaktuj się z nami