Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Hanka.

Domyślnie Hanka.

Chciałbym poddać pod ocenę kilka portretów. Z góry dziękuję za szczerą ocenę.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Poza dwójką mi się podobają. Dlaczego nie podoba mi się dwójka? Ona ogólnie jest spoko gdyby w takiej pozycji stał facet. Akurat przy tej kobiecie ta pozycja moim zdaniem nie pasuje - pogrubia ją. Na trójce jest delikatniejsza... Ale ja się nie znam, amator jestem w końcu straszny.
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

2 ciężka, ale fajna-z charakterem.
    3 i 4 też spoko.
    1 be
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Ja tam będę bronił dwójki. Ta pozycja modelki mówi: To ja tu rządzę, to moje królestwo. Bez tego zdjęcia historia opowiedziana o bohaterze cyklu byłaby niepełna. Ta kobieta nie potrzebuje filigranowej figury by być piękna.

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie komentarze. Wiedziałem, ze publikowanie dwójki jest dość "ryzykowne", ale intencja tego kadru została przez Sssak znakomicie rozszyfrowana:

Cytat Zamieszczone przez Sssak Zobacz posta
    To ja tu rządzę, to moje królestwo. [...] Ta kobieta nie potrzebuje filigranowej figury by być piękna.
    W głowie miałem portret, który przedstawiał nie tylko silną kobietę, ale i jej miejsce pracy.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

2ka jest najciekawsza. Faktem jest że ręce są ... mocnym punktem ale całość zdecydowanie na tak

Domyślnie

zdecydowanie dwójka!

Domyślnie

Te wszystkie komentarze są jedynie dowodem na to, że ile jest ludzi, tyle zdań czy też opinii, bo to zwyczajnie rzecz gustu.
    Szkoda, że na 4. mimo zamierzonej symetrii up...eś lewe ucho , choć i tak, to mój faworyt.
    A tak ogólnie, to podoba mi się.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Zdecydowanie 3-ka. Super kadr, iście kinowy. 1 i 4 nie pasują mi do 2 i 3 i raczej bym je wywalił z setu. Tło na 1 nijak ma się do scenerii 2 i 3. No i raczej 1 i 4 są zbyt ciasno kadrowane.

Domyślnie

Cały set bardzo dobry , 3 i 4 the best

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni