Szukaj
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Poza dwójką mi się podobają. Dlaczego nie podoba mi się dwójka? Ona ogólnie jest spoko gdyby w takiej pozycji stał facet. Akurat przy tej kobiecie ta pozycja moim zdaniem nie pasuje - pogrubia ją. Na trójce jest delikatniejsza... Ale ja się nie znam, amator jestem w końcu straszny.
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
2 ciężka, ale fajna-z charakterem.
3 i 4 też spoko.
1 be![]()
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Ja tam będę bronił dwójki. Ta pozycja modelki mówi: To ja tu rządzę, to moje królestwo. Bez tego zdjęcia historia opowiedziana o bohaterze cyklu byłaby niepełna. Ta kobieta nie potrzebuje filigranowej figury by być piękna.
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
2ka jest najciekawsza. Faktem jest że ręce są ... mocnym punktemale całość zdecydowanie na tak
zdecydowanie dwójka!
Te wszystkie komentarze są jedynie dowodem na to, że ile jest ludzi, tyle zdań czy też opinii, bo to zwyczajnie rzecz gustu.
Szkoda, że na 4. mimo zamierzonej symetrii up...eś lewe ucho, choć i tak, to mój faworyt.
A tak ogólnie, to podoba mi się.
Pozdrawiam,
Grzegorz Tadych
Zdecydowanie 3-ka. Super kadr, iście kinowy. 1 i 4 nie pasują mi do 2 i 3 i raczej bym je wywalił z setu. Tło na 1 nijak ma się do scenerii 2 i 3. No i raczej 1 i 4 są zbyt ciasno kadrowane.
Skontaktuj się z nami