podobają mi sięobydwa, z małym wskazaniem na 1... odbicie w oczach i ten fiolet też jakoś bardzo mi podchodzi
![]()
Szukaj
podobają mi sięobydwa, z małym wskazaniem na 1... odbicie w oczach i ten fiolet też jakoś bardzo mi podchodzi
![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
noo widze ze 50 mm dobrze wykorzystaneobydwa zdjecia bardzo mi pasuja... jednka - oczy !!!! Gratuluje
i pokazuj więcej
![]()
D7200
Wszystkim wielkie dzięki za pozytywne opinie
to_ti-> Jakby się uprzeć to faktycznie można znaleźć jakieś podobieństwo ;D
tekus, Sebastiann -> tak, to wszystko sprzęt kupiony od Was - sprawuje się świetnie!
3. Sad again...
Swietne ziarno. bardzo mi sie podoba rowniez konwersja do b&w. czym robiles? cs czy nc?
D7200
Przy wywoływaniu RAW'ów (RawShooter) wybieram niską saturację, rozjaśniam zdjęcia i jednocześnie zwiększam nasycenie cieni i świateł (czyli właściwie podciągam kontrast). Mam świetny zestaw pluginów do PS'a "Alien Skin Exposure" - używając własnie tych pluginów konwertuję zdjęcie do BW - bardzo przyjemny, prosty i dość efektowny sposób.
Pozdrawiam
Nikt już nie chce komentować... szkoda...
Więc na zakończenie wątku jeden pozytywny akcent po tych dość "poważnych" ujęciach...
4. Z dołeczkiem
Pozdrawiam
super zdjęcia, nie mam sie do czego przyczepić, druknij któreś w dużym formacie i daj dziewczynie (strzał w dziesiątkę)![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Faktycznie, czwórka rewelacja.
D50; N18-70; N50 1.8 D; SB800
Skontaktuj się z nami