Po mojej wpadce z Olą... (oczywiście chodzi o średnio udane zdjęcie, które zaprezentowalem, tylko taką wpadkę mam na myśli) ... Przyszła pora na dalsze prezentowanie swojej "tfurczości"...
1. Dreaming
Czekam na oceny i pozdrawiam![]()
Szukaj
Po mojej wpadce z Olą... (oczywiście chodzi o średnio udane zdjęcie, które zaprezentowalem, tylko taką wpadkę mam na myśli) ... Przyszła pora na dalsze prezentowanie swojej "tfurczości"...
1. Dreaming
Czekam na oceny i pozdrawiam![]()
Ladne, ladne, mi sie podoba, mozna by tylko troche wyretuszowac skore.
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
Bardzo podoba mi się odbity horyzont w oczachEkstra!
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
super zdjecie widzialem reszte w twojej galerii i to bardzo mi sie podoba
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Dziękuję wszystkim za ocenę
hanibal-> chcialem sukcesywnie pokazywać następne zdjęcia - niestety są one w mojej galerii i każdy mógłby je zobaczyć od razu wszystkie... Więc w całej swej przebiegłości usunąłem z mojego podpisu link do mojej galeryjki
Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie![]()
Nie macie ochoty na komentowanie? Szkoda...
Mimo wszystko jeszcze jedno zdjęcie mogę pokazać...
2. Currently mood: Sad...
Czekam na opinie i pozdrawiam
Bardzo ladne. Jak masz inne z tej sesji to slij bo obydwa sa dobre !
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
Nooo horyzont w oczach fajniutki, ciesze sie ze moj sprzet trafil we wlasciwe rece![]()
D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB
Wygląda trochę jak Madonna z obrazka sprzedawanego przez domokrążców...To w sensie wyglądu a nie oceny fajnego zdjęcia
Skontaktuj się z nami