Szukaj
Ładnie świecone, ale modelka przeciętna, więc efektu Wow nie ma![]()
Nikon Z5, Nikon D610 - Nikkor 85 1.8 G, Tamron 28-75 2.8, Tamron 70-200 2.8 Di VC USD
Miałem: Sony A55, Nikon D7000, Pancolar 50 1.8, Tamron SP AF 60mm f/2.0 Di II LD (IF) Macro, Samyang 85 1.4, Nikkor AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6 VR ED, Nikon Nikkor 80-200 2.8 D ED, Tamron AF 70-300 mm f/4-5.6 Di LD Macro, Samyang 500mm F8.0
Modelka super, tylko być może mnie, fotografowi nie udało się osiągnąć efektu łał.
W każdym razie dzięki za opinie.
Modelka ma potencjal. Nie wykorzystales go i wyszly po prostu ladne foty do ramki☺
.........
Czekam na kolejne fotki bo początki, jak widać po przedstawionych tu zdjęciach, są trudne...
Jak na portrety to są zbyt wystudiowane. Jak na beauty to za mało wystylizowanie (np brak makijazu). Są tak pośrodku - ni to jedno, ni drugie.
Pieprzyk - w fotkach dla nas (tzn do publikacji dla osób nie znających modelki) raczej się powinno usuwać. W wersji dla modelki - zostawic.
Oświetlenie poprawne, bez szału.
Jako wprawka - OK. Na kolejnej sesji w modelce może będzie więcej iskry. No i ty odejdź od poprawności. Poprawność jest nudna. Aczkolwiek każdy najpierw musi (tzn powinien) się nauczyć robić poprawne zdjęcia, by potem móc poszaleć![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Super , lubię jak nie ma cieni na ścianie
Skontaktuj się z nami