Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Nadeszła noc...

Witam,

Noc nad Bieszczadami. Zapraszam do oceny i z góry dziękuję za opinie.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Super klimat
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Oj ... toś dołożył. Daj trochę większe żeby mozna było sobie popatrzeć. Piękne, naprawdę piękne.

Domyślnie

Bardzo ładne.
    Nikon

Domyślnie

klimat bieszczad jest
    zabawy w sherlocka ciag dalszy: podejrzewam, ze zrobiles to zdiecie w noc poprzedzajacą zdiecie ze wschodem, mam racje?

Domyślnie

cudo. aż mam ochotę sie kiedyś wybrać w góry.

Domyślnie

podoba mi się, ma klimat...

Domyślnie

Ja bym się tylko ramki czepił... ale fotka klimatyczna, księzyc, bieszczady, noc, pięknie...
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Kolejna rewelacyjna praca w Twoim wykonaniu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    klimat bieszczad jest
    zabawy w sherlocka ciag dalszy: podejrzewam, ze zrobiles to zdiecie w noc poprzedzajacą zdiecie ze wschodem, mam racje?
    Bukowy tym razem nieestety nie , księżyc wstał razem z zachodzącym słońcem za moimi plecami, więc widok był nieziemski z jednej jeszcze czerwienie barw zachodu a z drugiej wschodzący księżyc. Ale byłeś blisko, bo o wschodzie śłońca był jeszcze piękniejszy ogromny, czerwony księżyć. Tylko, że zanim rozłożyłem sprzęt to schował się za górami . Barbarzyństwo z tym wstawaniem .

Cytat Zamieszczone przez flyski Zobacz posta
    Ja bym się tylko ramki czepił... ale fotka klimatyczna, księzyc, bieszczady, noc, pięknie...
    flyski z tą ramką to miałem zagłostkę, nic mi nie pasowało a że zapewne jest wielu forumowiczów, którzy tak jak ja używają czarnego tła an forum, wolałem nie zostawiać tego zdjęcia bez ramki.

Wszystkim bardzo dziękuję za opinie! A większy format jeszcze dzisiaj pojawi się w tym poście.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów