Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Ha, ja też używam czarnego jako jedynie słusznego do oglądania zdjęć
    faktycznie bez ramki może by tak ladnie nie wyglądała...hmm sam nie wiem
    tak czy owak fotka ładna
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    z tą ramką to miałem zagłostkę
    Zagwozdkę.
    A zdjęcie bardzo ładne. Gratuluję.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Zagwozdkę.
    A zdjęcie bardzo ładne. Gratuluję.
    hehehe taki lokalny slanga ok zagwozdkę hehehe dziękuję.
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

nie no bo zaczne wierzyc ze zamiast złopac piwo , robiles foty na wyjezdzie !!!!!!
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

niedzwiedz sprobowalbys sobie wniesc ze 3 puszki z berehów na polonine wetlinska a jeszcze statyw, aparat...
    chociaz my kiedys nawet tak kilkadziesiatgroszy zyskalismy: kupilismy pare butelek w ustrzykach, poszlismy na szlak, obalilismy piwo na tarnicy, zeszlismy do wolosatewgo i sprzedalismy butelki. dzolk taki, ze w ustrzykach kaujca 35, a w wolostatem 50 groszy byla - normalnie mozna interes zycia robic;D chociaz juz sie chyba wyrownalo...

Domyślnie

hehe ja po gorach to piechur niewyciwiczony, ale normalnie plecak ze sprzetem 12 kg i na piechotke po 25 km dziennie
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Wszystko pieknie, wszystko cacy...
    Az sie prosi by Ksiezyc byl w innym miejscu... tak bardziej ze tak powiem w mocnym punkcie...

Domyślnie

ciut więcej dołu i widziałbym o panoramicznie
    tą chmurkę nad księżycem możnaby też stonować lekko, dla 'uspokojenia zdjęcia'
    ale generalnie podoba mi się, bardzo
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    hehe ja po gorach to piechur niewyciwiczony, ale normalnie plecak ze sprzetem 12 kg i na piechotke po 25 km dziennie
    Hehehe z wieczora piwo, a z rana zdjęcia jak piwo z wieczora, tudzież w odwrotnej kolejności

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    niedzwiedz sprobowalbys sobie wniesc ze 3 puszki z berehów na polonine wetlinska a jeszcze statyw, aparat...
    chociaz my kiedys nawet tak kilkadziesiatgroszy zyskalismy: kupilismy pare butelek w ustrzykach, poszlismy na szlak, obalilismy piwo na tarnicy, zeszlismy do wolosatewgo i sprzedalismy butelki. dzolk taki, ze w ustrzykach kaujca 35, a w wolostatem 50 groszy byla - normalnie mozna interes zycia robic;D chociaz juz sie chyba wyrownalo...
    Świetna historia ale faktycznie nosić browar ze sobą od schroniska to wyzwanie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Wszystko pieknie, wszystko cacy...
    Az sie prosi by Ksiezyc byl w innym miejscu... tak bardziej ze tak powiem w mocnym punkcie...
    I dokładnie o tym myślalem ale po pierwsze odciągnął bym wtedy uwagę od łańcuchów górskich ( a księżyc i tak przyciąga uwagę ) a po drugie nie mogłem zmienić za bardzo perspektywy bo czasu nie było księżyc zaraz zniknął za chmurami. Ale zgadzam się, że kompozycja była by wtedy być może bardziej udana.

Cytat Zamieszczone przez Guancho Zobacz posta
    ciut więcej dołu i widziałbym o panoramicznie
    tą chmurkę nad księżycem możnaby też stonować lekko, dla 'uspokojenia zdjęcia'
    ale generalnie podoba mi się, bardzo
    Pomyśle nad tym, pomyśle

Dziękuję wszystkim za uwagi i opinie.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów