Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Domyślnie

Odnoszę wrażenie, ze to jednak nie ja nie doczytałem. oraz ze popadasz w moralizowanie.
    Nic Ci to nie dodaje...
    W którym miejscu pomogłeś, nie moge tylko doczytać...ale pewnie mam innego neta

Po prostu chcesz "pomagać" na siłe. A pytania sa typu: "mam rower pelikan. Spada łańcuch, piasty w sumie do wymiany. Moge sprzedać i dodać dwieście złotych. Rower potrzebuje do jazdy w góry. Najgorsze ze sprawdziłem i w tylnym kole mam dziurę. Musze pompować co tydzien. Co robic ? Jakis inny kupic ? Jaki? "

Taki przykład lepszy ?

Bo normalny człowiek, wymieniając klamoty najpierw patrzy na sklepowe ceny. Wie czy go stać na cokolwiek.
    I żadna to obraza nie jest, bo ja tez nie mam Ferrari, a bym pewnie chciał. Ale ceny sprawdzam i nie marudzę (nie zadaje pytań na forum- jak to zrobic, zeby miec).

I tak, jak Ty mozesz karmić trola, tak ja moge nie karmić, a nawet spróbować uświadomić na przyszlosc.

Ps.
    Mod i tak pewnie zaraz wywali do kosza to nasze (niemal) OT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    Odnoszę wrażenie, ze to jednak nie ja nie doczytałem. oraz ze popadasz w moralizowanie.
    Nic Ci to nie dodaje...
    W którym miejscu pomogłeś, nie moge tylko doczytać...ale pewnie mam innego neta
    Myślę, że ta wypowiedź:

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Nic nie kupuj i nie sprzedawaj, zbieraj kasę i wykańczaj D90
    ...jest bardziej pomocna autorce, niż Twoje trzy ostatnie...
    Nie chcę Cię moralizować, ale trochę rozumiem, albo się staram rozumieć ludzi, którzy z braku doświadczenia mają tego typu pomysły A Ty czasem mądre i pomocne informacje piszesz, a czasem taka złośliwość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Myślę, że ta wypowiedź:

...jest bardziej pomocna autorce, niż Twoje trzy ostatnie...
    Nie chcę Cię moralizować, ale trochę rozumiem, albo się staram rozumieć ludzi, którzy z braku doświadczenia mają tego typu pomysły A Ty czasem mądre i pomocne informacje piszesz, a czasem taka złośliwość
    Nie bardzo rozumiem w czym moze byc pomocna rada, ktora nalezy rozumieć dosłownie w ten sposob:

nie masz kasy, nie kupisz. Zarób/odłóż/wykombinuj i wtedy pogadamy.

Forum jest fotograficzne, a to jakas chyba psychoterapia "napalonej" na (no wlasnie na co?) osoby.

No ale jesli faktycznie uważasz ze pomagasz, to spoko. Kazdy z nas dowartościowania potrzebuje. Jeden tak, drugi inaczej Tyle ze cały ten wątek, poza taką "pisaniną", nie ma żadnej wartości...w sumie nawet nie wiem po co sie tu odezwałem i czytałem.
    Z nudów chyba

Na zakończenie dodam, ze starym d90 tez mozna spokojnie bawić sie w cykanie fotek.
    Sa tez na pewno jeszcze tacy, ktoży tym body zarabiają na chleb. Gdyby miał do tego jeszcze kalibrację...i inny af... było by najtańsze fajne body nikona.

Wiec spoko.

Domyślnie

No ale jesli faktycznie uważasz ze pomagasz, to spoko. Kazdy z nas dowartościowania potrzebuje. Jeden tak, drugi inaczej Tyle ze cały ten wątek, poza taką "pisaniną", nie ma żadnej wartości...w sumie nawet nie wiem po co sie tu odezwałem i czytałem.
    Z nudów chyba
    Ja znam swoją wartość i nie potrzebuję jej potwierdzać na forum czy gdziekolwiek. Nie lubię jednak uzewewnętrzniać swoich nic nie wnoszących przemyśleń, które nie są pomocne, a sprawiają pytającego w świetle "bałwana", a mnie w świetle "eksperta" który wszytko wie, ale nie powie bo mu się nie chce Może Twoje wywody to wynik kompleksów czy coś, nie wiem...
    Na zakończenie dodam, ze starym d90 tez mozna spokojnie bawić sie w cykanie fotek.
    Sa tez na pewno jeszcze tacy, ktoży tym body zarabiają na chleb. Gdyby miał do tego jeszcze kalibrację...i inny af... było by najtańsze fajne body nikona.

Wiec spoko.
    Widzisz, jak chcesz to potrafisz napisać coś mądrego na temat.
    Kiedyś dużo czasu spędzałem na czytaniu forum, ale nigdy na nim nie pisałem. Szukałem info o aparatach, obiektywach, lampach i robiłem zakupy. Nie chciałem o nic pytać, żeby nie być "jeleniem" dla takich kozaków jak Ty, którzy zamiast mi pomóc, zrobią sobie ze mnie polewkę
    No dobra, koniec OT. Życzę udanego weekendu

Domyślnie

Też trochę emocjonalnie zareagowałem na ten temat dlatego rozumiem d90 (jakże adekwatny nick do tematu )
    Ale nie ma co się złościć.
    Dziewczyna wie, że nic lepszego nie kupi bez dokładania i zadba o "d90" aby jak najdłużej służył.
    Koniec tematu.
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234