Witam,
Jedno z ostatniego pleneru.
St Mary's Church
Szukaj
Witam,
Jedno z ostatniego pleneru.
St Mary's Church
To co mi przeszkadza to zbyt jasny kamień na pierwszym planie i horyzont w środku kadru.
Podobają mi się kolory zdjęcia.
Yedi, ariel... cokolwiek... Mam tak samo jak Piotr... zbyt ciężko na pierwszym planie, kolory na plus... (bo takie moje... soczyste)
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Kolory soczyste, ale dla mnie aż za bardzo. No i kościół ginie gdzieś wśród tych kamieni.
Nikon FX i Olympus m4/3
Przyjemna kolorystyka. Jak dla mnie można by przyciąć dół. Wtedy delikatnie zmienia się kompozycja, bo za bardzo rzucają się w oczy te kamienie na pierwszym planie
Mnie też razi horyzont w środku (może trzeba było nieco w dół aparat skierować...) oraz za duża, moim zdaniem, winieta
Kłopotliwa sprawa z tym kadrowaniem, bo o ile rzeczywiście dół jest za ciężki i ten jasny kamień razi, to przesunięcie kadru w którąkolwiek stronę niewiele zmieni, bo na niebie nic ciekawego się nie dzieje.
Dobrze znam to miejsce z nocnych projekcji ogromnego cienia tego budynku na niebie (pokazywałem tu kiedyś fotki), ale przy spełnionym warunku chmur na niebie
Aha! No i to miejsce jest o wiele lepiej znane pod nazwą Reculver Towers, bo kościołów St. Mary's jest jak mrówków![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Brakuję mi chmur na niebie, albo czegoś z lewej strony. Kadr bez tego wydaję się strasznie pusty.
Skontaktuj się z nami