Szukaj
1 i 2 mi się podobają, choć nie jestem przekonany do obróbki 2-ki. Nie lubię aż tak żółtego odcienia skóry![]()
Nikon Z5, Nikon D610 - Nikkor 85 1.8 G, Tamron 28-75 2.8, Tamron 70-200 2.8 Di VC USD
Miałem: Sony A55, Nikon D7000, Pancolar 50 1.8, Tamron SP AF 60mm f/2.0 Di II LD (IF) Macro, Samyang 85 1.4, Nikkor AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6 VR ED, Nikon Nikkor 80-200 2.8 D ED, Tamron AF 70-300 mm f/4-5.6 Di LD Macro, Samyang 500mm F8.0
Jedynka byłaby super gdyby zdjęcie było ostrzejsze, czarno-białe i Marta nie miała koszuli![]()
Na dwójce obróbka wcale mi nie leży, przeszkadza również nos zasłaniający oko.
Jedynka fajniejsza. Tylko trochę za ciemno i ten kosmyk na oku przeszkadza.
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
Z dwójki "złego" jedynka. Nie tylko lepszy balans ale i kadr. Oczywiście jest jeszcze trochę do poprawki ale o tym pisali moi przedmówcy.
Przepraszam, że zapytam. A co przedstawia to zdjęcie? Nie wiem po prostu na co mam zwrócić uwagę.
Szkole sięI próbuje coś kombinować
Ogryzek zdjęcię ukazuje Marte![]()
Owszem widzę kobietę, domyślam się, że ma na imię Marta. Ale napisz mi proszę o co chodzi w tym zdjęciu? Co Cię w nim szczególnie zaintrygowało do tego stopnia, że możemy je tutaj oglądać?
Jakos nie moge przekonac sie do ORWO'wskiej kolorystyki... ale dla mlodych to pewnie odkrycie!?
D700 i 800 oraz trochę jeszcze więcej
Owszem widzę w całkiem ostre i fajne zdjecię w ruchu jak na szkolącego się i nie rozmazane zbytnio prawda ? ale nie widze zadnych tematów Ogryzka z jego sensowanymi mającymi jakiś przekaz fotkami... ( chyba ze zle szukam i widze zalozony az jeden temat) to tak wnoszac wiele do tematu ;D
Skontaktuj się z nami