Nie ukrywam, że lubię to zdjęcie, więc jestem ciekaw Waszych opinii
oczy z żyłkami zamierzone.
Szukaj
Nie ukrywam, że lubię to zdjęcie, więc jestem ciekaw Waszych opinii
oczy z żyłkami zamierzone.
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Fajna ramka, dobra obróbkaPodoba się.
Generalnie bardzo ładnie, ale nie podoba mi się zbyt mocno wyretuszowany lewy policzek. Wygląda jak manekin w tej części. Przez tą lewą stronę nos wygląda dziwnie. Lewa strona nosa bardzo mała. Nie hejtuje tylko mowie co widzę. Generealnie pracę oceniłbym bardzo wysoko 5/6
Nikon D300, Nikon D5100, Nikkor Af-s 18-105 f/3,5-5,6, Nikkor Af-s 35mm f/1,8, Sigma OS 70-200 f/2,8, Canon 6D, Canon 85 f.18, Tamron 28-75 f2.8
Eeeee, ładnie i tyle. Można by przeciąć tą fotkę na pół, i obie strony są dobreretusz jest to widać
pozdrawiam
Bardzo duży kontrast więc i skóra wygląda trochę sztucznie, ale to mi nie przeszkadza w tym przypadku. Brak szczegółów w oczach - to właśnie rzuciło mi się od razu gdy zobaczyłem zdjęcie.
cieszę się, że zauważyłeś ramkę. Dzięki.
Konkretna, konstruktywna krytyka-tak lubię, dzięki.
Fju, fju posłodziłeś
Sęk w tym Panowie i Panie (Umbra, Twój nick może zmylić), że obróbka taka miała być. Trochę porcelanowa, na granicy naturalności i "plastiku", górnolotnie powiedziałbym a`la porcelana, ale do tego brakuje mi przede wszystkim cierpliwości i porządnego monitora.
Oczy Kasia takie ma-węgiel, dodatkowo podkreślony kontrastem.
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
linie kołnierza/ tunelu/ turbanu (czy co to tam jest) ładnie się układają i kompozycją podkreślają temat, ale mz,
może zbyt tradycyjnie, w LGR 5-7 mmcięcie w górę, bo teraz tam ucieka wzrok
- - - - kolejny post - - - - - -
no i za szybko wcisnąłem enter - te oczy ... odjazd ...
D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII
Bardzo ciekawa fotka. Te oczy przyciągają i nie pozwalają oderwać od nich spojrzenia.
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
Skontaktuj się z nami