Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kayarzyna

Domyślnie Kayarzyna

Nie ukrywam, że lubię to zdjęcie, więc jestem ciekaw Waszych opinii

oczy z żyłkami zamierzone.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Generalnie bardzo ładnie, ale nie podoba mi się zbyt mocno wyretuszowany lewy policzek. Wygląda jak manekin w tej części. Przez tą lewą stronę nos wygląda dziwnie. Lewa strona nosa bardzo mała. Nie hejtuje tylko mowie co widzę. Generealnie pracę oceniłbym bardzo wysoko 5/6
    Nikon D300, Nikon D5100, Nikkor Af-s 18-105 f/3,5-5,6, Nikkor Af-s 35mm f/1,8, Sigma OS 70-200 f/2,8, Canon 6D, Canon 85 f.18, Tamron 28-75 f2.8

Domyślnie

Eeeee, ładnie i tyle. Można by przeciąć tą fotkę na pół, i obie strony są dobre retusz jest to widać
    pozdrawiam

Domyślnie

Za mocno rozmyłeś skórę i kontrast za mocny jak na mój gust (brak szczegółów w oczach, nie ma przejścia włosy-twarz).

Domyślnie

Bardzo duży kontrast więc i skóra wygląda trochę sztucznie, ale to mi nie przeszkadza w tym przypadku. Brak szczegółów w oczach - to właśnie rzuciło mi się od razu gdy zobaczyłem zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Fajna ramka, dobra obróbka Podoba się.
    cieszę się, że zauważyłeś ramkę. Dzięki.

Cytat Zamieszczone przez Facelles Zobacz posta
    Generalnie bardzo ładnie, ale nie podoba mi się zbyt mocno wyretuszowany lewy policzek. Wygląda jak manekin w tej części. Przez tą lewą stronę nos wygląda dziwnie. Lewa strona nosa bardzo mała. Nie hejtuje tylko mowie co widzę. Generealnie pracę oceniłbym bardzo wysoko 5/6
    Konkretna, konstruktywna krytyka-tak lubię, dzięki.

Cytat Zamieszczone przez Pawulon160883 Zobacz posta
    Eeeee, ładnie i tyle. Można by przeciąć tą fotkę na pół, i obie strony są dobre retusz jest to widać
    pozdrawiam
    Fju, fju posłodziłeś

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Za mocno rozmyłeś skórę i kontrast za mocny jak na mój gust (brak szczegółów w oczach, nie ma przejścia włosy-twarz).
    Cytat Zamieszczone przez PiotrekW Zobacz posta
    Bardzo duży kontrast więc i skóra wygląda trochę sztucznie, ale to mi nie przeszkadza w tym przypadku. Brak szczegółów w oczach - to właśnie rzuciło mi się od razu gdy zobaczyłem zdjęcie.
    Sęk w tym Panowie i Panie (Umbra, Twój nick może zmylić), że obróbka taka miała być. Trochę porcelanowa, na granicy naturalności i "plastiku", górnolotnie powiedziałbym a`la porcelana, ale do tego brakuje mi przede wszystkim cierpliwości i porządnego monitora.
    Oczy Kasia takie ma-węgiel, dodatkowo podkreślony kontrastem.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

linie kołnierza/ tunelu/ turbanu (czy co to tam jest) ładnie się układają i kompozycją podkreślają temat, ale mz,
    może zbyt tradycyjnie, w LGR 5-7 mm cięcie w górę, bo teraz tam ucieka wzrok

- - - - kolejny post - - - - - -

no i za szybko wcisnąłem enter - te oczy ... odjazd ...
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

Bardzo ciekawa fotka. Te oczy przyciągają i nie pozwalają oderwać od nich spojrzenia.
    D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.

Uprawnienia umieszczania postów