Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Klaudia

Domyślnie

Bardzo ładnie, klimatycznie i estetycznie pokazana piękna modelka. Jak dla mnie, właśnie fajnie, że modelka nie patrzy w obiektyw, że głębia ostrości nie ma 2mm, dzięki temu nie jest banalnie. Podobają mi się też wydobyte światełkiem faktury i stosowna, naturalna obróbka. Generalnie, dla mnie, super!
    ['O]

Domyślnie

Podoba mi się, jeżeli dzięki modelce,to trudno W końcu Autor zobaczył jej potencjał. Natomiast widzę kontrast w "obróbce" skóry na twarzy i szyji.Odpowiednia korekta ustawienia modelki częściowo usunęłaby aż taką różnice...
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Jak wcześniej napisałem zdjęcia robiłem na festiwalu, gdzie była duża grupa fotografujących. Nie było szans na indywidualne ustawienie planu, świateł czy modelki. Pokazuję na tym forum, bo chcę poznać opinię co do samej postprodukcji i za wszystkie uwagi dziękuję. Pozowała profesjonalna Modelka i na Jej prośbę (a nie przez niegrzeczność) nie umieszczam danych. Wstawiam jeszcze jedną fotografię do oceny. Pozdrawiam.

Domyślnie

Oj, ja tym razem na nie... o ile pierwsze miało swój klimat, urok (uciekające spojrzenie modelki miało w tym swój udział), o tyle tutaj modelka nie została MZ przedstawiona korzystnie, taki przypadkowy strzał trochę... postproces tez nie pomógł, obróbka zamiast ukryć podkreśliła niedoskonałości skóry...

Domyślnie

Spojrzenie może nie jest wyznacznikiem dobrego zdjęcia ale gdyby ono było na pierwszym zdjęciu to... ho, ho!
    D750 N24-120 f/4, S35 f/1.4, S50 f/1.4, N50 f/1.8D, N85 f/1.8D, N70-300 f/4.5-5.6

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12