witam, kto jest teraz przedstawicielem na nasz piękny kraj, mam mała awarię i może oni mi pomogą
Szukaj
witam, kto jest teraz przedstawicielem na nasz piękny kraj, mam mała awarię i może oni mi pomogą
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
i niestety nie pomogli, to znaczy może i by pomogli, jeśli by się odezwali, a tak mój list pozostał gdzieś w świecie netu bez odpowiedzi, czyż by legendarna gwarancja była tylko legendą ? i kończy się razem z zaniknięcie paragonu ?, aby nie było nieporozumień, nie chciałem nawet z niej korzystać ja tylko poprosiłem o podanie mi - JAK mogę KUPIĆ pewną drobnostkę do plecaka, która się rozleciała ... ...
na pewno przy następnym zakupie mocno się uśmiechnę gdy usłyszę od sprzedawcy o magicznej gwarancji
ps: oprócz plecaka, mam jeszcze 5 toreb tego producenta
Też chciałem dokupić jeden z pasków do plecaka - napisałem jakiś czas temu i... cisza. Jeżeli komuś udało się w podobnej sprawie coś załatwić proszę o info. bodi64 - może pod zły adres piszemy?![]()
niestety to już w moim przypadku druga firma FOTO, która, powiedzmy delikatnie - nie utrzymuje kontaktu z klientem, dopisuję do niej też NANEU PRO
może warto zastanowić się na przyszłość, czy kupić RENOMOWANY sprzęt, bez serwisu pogwarancyjnego, a może "mniej" renomowany za 1/3 wartości, gdzie od razu będzie wiadomo, że po 2 latach eksploatacji go utylizujemy![]()
Kupiłem już tańszy plecak to zutylizował się na jednym z pierwszych plenerów sam![]()
Napisz co Ciebie boli producentowi i że dystrybutorzy nie odpowiadają na Twoje e-maile - http://www.lowepro.com/support - mój kolega tak zrobił i po kilku tygodniach dostał nowe szelki do mocowania torby oraz części zamienne do szelek które miał uszkodzone, okrasił swojego e-maila kilkoma zdjęciami pokazującymi uszkodzony produkt.
pękły plastiki, które niestety wzorem i rozmiarem są zastrzeżone, chciałem kupić !, nie liczyłem na naprawę gwarancyjną, niestety, zero odpowiedzi, teraz już pozamiatane, kupiłem inne, niestety wiąże się to z większymi przeróbkami )cięcie i wstawianie nowych pasków - to już zrobione, a jakiś drobny niesmak pozostał - kontaktowałem się z polską stroną LOVEPRO
Warto czasem skontaktować się z "ponadpolskim" oddziałem (byle nie miał siedziby w PL), zazwyczaj są bardziej skuteczni, a przede wszystkim, mam wrażenie, że doceniają tzw. satysfakcję klienta. Niestety z PL jest często inaczej, brak kontaktu/nie da się/etc. A później różni dystrybutorzy, być może którzy wyrośli z "bazarowych cwaniaków", dziwią się, że im biznesy nie idą.
Poland jest traktowany przez koncerny jak kraj trzeciego świata, w wielu dziedzinach... Raz że drogo, dwa że klient ma kupić i nie marudzić, nie zabierać czasu.
Ostatnio potrzebowałem kółka do markowej torby podróżnej - zostało gdzieś w trasie, hehe.
Cena w przedstawicielstwie niemieckim 4,5 EURO, cena w polandzie 45 zł. Podoba Wam się przelicznik? Dla zasady zamówię to w DE, żeby nie karmić rodzimych pasibrzuchów.
Skontaktuj się z nami