Ostatnio na alledrogo ktoś chciał sprzedawać ZDJĘCIE swojego komputera za 3500zł, zaznaczając przy tym w kilku miejscach, że jest to tylko zdjęcie. To tylko tak w temacie, czego ludzie nie wymyślą, żeby naciągnąć na kasę innych![]()
Szukaj
Ostatnio na alledrogo ktoś chciał sprzedawać ZDJĘCIE swojego komputera za 3500zł, zaznaczając przy tym w kilku miejscach, że jest to tylko zdjęcie. To tylko tak w temacie, czego ludzie nie wymyślą, żeby naciągnąć na kasę innych![]()
Pomogłem? Pomogę więcej na http://poobustronach.pl//
Często gęsto sprzedają zdjęcia smartfonów, albo opakowanie od nich![]()
Sprzedają się na allegro te LR5 jak świeże bułeczki. Gdzie najlepiej kupić /i najtaniej/ wersję wieczystą ?
Ostatnio edytowane przez Soli ; 08-03-2016 o 11:37
są komentarze do tej aukcji:
"PreAlien2009 (130) (Kupujący) 29 lut 2016, 14:45 5996132173 Pokaż
Przysłany klucz jest nielegalny. Informacja od konsultanta Adobe "Nie jest numerem do żadnego produktu Adobe.". Ani pieniędzy ani zakupionego oprogramowania. Nie polecam takiego sprzedającego. Sprawa zgłoszona na allegro. W 100% odradzam.
[Odpowiedź z : 29 lut 2016, 14:50 ] Klucz jest legalny, byc moze nastopil blad przy wysylce, robi to automat nie jaale co zrobic jak ludzie nie umieja korzystac z emaila czy telefonu zeby zadzwonic tylko odrazu wystawiaja negatywny komentarz.. nie polecam uzytkownika.
Komentarz unieważniony (29 lut 2016, 21:46): Kupujący i Sprzedający zgodzili się na unieważnienie komentarza do tej transakcji. Więcej informacji"
lub:
"Sauciu (50) (Kupujący) Neutralny 11 lut 2016, 08:34 5749197123 Pokaż
Daję tylko "neutrala", bo w aukcji jest napisane, że otrzymam licencję, otrzymałem tylko klucz. Licencje w Adobe wygladają inaczej. Taki numer to ja mogę z każdego forum z pirackim oprogramowaniem załatwić. O tyle dobrze, że kod działa... Pozdrawiam"
Ostatnio edytowane przez pacyf ; 16-03-2016 o 22:32
[F100] [D3]
Skontaktuj się z nami