Siema
To nie jest jakiś przekręt?
Komercyjna licencja wieczysta za taką kwotę?
http://allegro.pl/adobe-photoshop-li...gn=alluserscro
Szukaj
Siema
To nie jest jakiś przekręt?
Komercyjna licencja wieczysta za taką kwotę?
http://allegro.pl/adobe-photoshop-li...gn=alluserscro
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Oczywiście, że przekręt.
Pewnie klucze z generatora.
FF (Fuji + Fuji)
Albo przekręt, albo Cud![]()
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Znam gościa co kupił cztery win7 do firmy po 69zł na allegro, wszystkie klucze weryfikował telefonicznie w MS i potwierdzono że są dobre, po roku wszystkie komputery nagle zaczęły informować o nielegalnym kluczu i okazało się że klucze są ok ale z dystrybucji w meksyku i najnowsza weryfikacja zablokowała je w EU![]()
Sprzedawca podaje różne ceny za ten sam program, zapewne chce szybko zebrać trochę kasy.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
Za tyle to nawet porządnego antivir'a się nie kupi... Cudów nie ma, analogicznie jak w motoryzacji.
ERY już nie ma więc jest to nie możliwe![]()
Moim zdaniem to bardzo uczciwy sprzedawca. Sam przecież informuje oczojebnym banerem na dole strony byś uważał na śliskie okazje. Brawa za odwagę. Kto wie, może jeszcze sami się zgłoszą na policję.
Kupiłem kiedyś taki klucz na ebayu. Po przyjściu tego klucza zainstalowałem LR na nim. Aby zweryfikować oryginalność klucza napisałem maila do Adobe i otrzymałem odpowiedź, że ten klucz jest niepoprawny i zostałem poprostu oszukany. Całe szczęście mogłem skorzystać z ochrony kupujących i otrzymałem zwrot pieniędzy. Konto sprzedawcy zostało zablokowane. Najsmutniejsze jest jednak to, że sprzedawca ten miał dużo komentarzy pozytywnych za tą aukcję. Ludzie zapłacili za pirata i byli z tego zadowoleni.
Nikon D610, N28 f1.8 G, N50 f1.8 G, N24-85 VR, T70-300 VC USD, SB-700
To standard na alledrogo, kiedyś kupiłem słuchawki, jak je otrzymałem to się okazało, że nawet nie są podobne do oryginałówco ciekawe w komentarzach wszyscy zadowoleni i zachwyceni dźwiękiem
![]()
Skontaktuj się z nami