Szukaj
Fajna modelka. Dla mnie najlepsza jedynka, a potem dwójka choć z poucinanymi dłońmi. Ona ma tam ciekawy tatuaż i trochę mało go widać. Do tego uciąłeś akurat tę kolorową rękę. Na czwórce za mocno pociągnąłeś oczy chyba. Kolorystyka świetna. Co tam masz z tego średniego formatu?
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
1 do mnie nie gada. Przez tą pozę dziewczyna wyszła strasznie ciężko - ramiona, klatka piersiowa. Mam wrażenie też że ta perspektywa nie jest dla niej korzystna.
Kolory bardzo na +, najlepsze dla mnie ostatnie![]()
dla mnie to przydałby się jakis usmiech na twarzy![]()
kadrujesz na stawach oraz na zdjeciu czwartym modelka mogłaby zrobić cos ciekawszego z rękoma bo powstał nieatrakcyjny kikut.
fakt, obcinasz lapki na 4, cos mi kadrowanie nie pasuje na wszystkich, ale to pewnie przez techniczne skrzywieniepozdrow modelke, bo widac ze dobrze sie czuje i mozesz ja bardziej pokierowac, zobacz ujecie przed pstryknieciem
(z autopsji - i zawsze przycinam gdzie nie trzeba)
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Dziękuje bardzo za analizę, na swoją obronę mogę tylko rzec , że ciasno było i nie miałem jak zmieścić dłoni w kadrzeMój średniak to pentax 67
![]()
Modelka bardziej czerwona niż ruda. Nie bardzo podoba mi się ten kolor włosów, wygląda sztucznie, więc moim zdaniem zdecydowanie lepiej zdjęcia wyglądałyby w BW. Samo wykonanie spoko. Może więc wrzucisz jakiegoś bonusika BW?
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Ruda czyni cudaA tak na poważnie 1 i 3 moje faworytki . Całość bardzo na + a modelka - genialna !
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Jakoś tak jakbym patrzył na zdjęcia androida..., takie trochę za"ciężkie" są te zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez Kulten ; 27-02-2016 o 00:14
Modelka idealna, ale nie do fot. "w pokoju". Na tych zdjęciach jest ona zbyt "grzeczna", spokojna i wyraźnie widać, że "to ciało, tej muzyki nie zagrało".
Aż prosi się "użyć" tej pani w innej stylistyce. Jeśli już miałbym wybierać, to zdj. nr. 1. , gdzie modelka "pazur"...
Skontaktuj się z nami