Pierwszą wrzutkę nadal widzę - drugiej nic a nic![]()
Szukaj
Pierwszą wrzutkę nadal widzę - drugiej nic a nic![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Więc z tego co się dowiedziałem od fahófców z google to:
- linki z google photos nie są stałymi linkami do zdjęcia. To są dynamicznie generowane linki, które się zmieniają co kilka godzin. Ten link będzie działać przez chwilę - potem się zmieni i nic pod nim nie będzie. Można zdjęcie udostępnić przez "udostępnij / pobierz link" i będzie to działać cały czas, ale.. nie jest to link bezpośrednio do obrazka, który można umieścić gdzieś na swojej stronie/blogu. To na temat pierwszej serii zdjęć bo były linkowane właśnie z google. Zastanawia mnie tylko dlaczego SerU wciąż widzi zdjęcia?
W celu zalinkowania zdjęć drugi raz stworzyłem folder na stronie www. Linki stamtąd były o wiele krótsze niż te z google. Druga seria zdjęć była dla mnie widoczna mniej więcej 2 godziny, już nie jestOdpowiedź na pytanie dlaczego tak się dzieje będę mógł uzyskać dopiero w poniedziałek. Dla ciekawości sprawdziłem linki z drugiej serii zdjęć i są one takie jakie powinny być, nic się nie zmieniło. Dziś już się poddaję i idę się napić. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz przepraszam za to zamieszanie.
Widzę, widzęOto dowód:
Mój cache nie da się wyczyścić![]()
SerU, możesz wkleić pozostałe zdjęcia?![]()
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Nie mogę, bo juz ich nie widzę
Ale paranoja![]()
Skontaktuj się z nami