Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 89

Domyślnie

Jestem średniego wzrostu, a Wacoma używam od dekady, wiec po prostu miałem cholernie dużo czasu aby zapoznać sie z zaletami tego usrojstwa. Dodam tutaj że przez cały ten okres zmieniłem tablet literalnie 1 raz (z ArtPada na Graphire), zaś mój strupieszały ArtPad działa nadal - używa go czasem mój najmłodszy brat.

Domyślnie

Dodam tutaj że przez cały ten okres zmieniłem tablet literalnie 1 raz (z ArtPada na Graphire),
    To ta sama wersja? Używasz pewnie formatu A5 lub A4? Jeżeli moja córa przejmię ode mnie chęci do obróbki zdjęć, które zresztą też "wali", to chyba wesupłam tę kasiorkę na Intuosa. To jest poezja ( jak dla mnie).

Co do wzrostu Napoleon też nie był za ogromny a ile zrobił dla ludzkości.

Domyślnie

A skąd! Używam A6-tki - do PSa wystarcza. Do rysowania chetnie kupiłby A4, ale rysuje mało i niechetnie, no i żal mi kasy... Choć na Intuosa3 mam oskome jak jasna cholera, cuuudny jest i gdybym tylko miał luźne 3 kafle jutro poleciałbym go nabyć z całym zestawem dodatkowych baźgraczy... A co do Napoleona, to kurduplem znowuż też na szczeście nie jestem...

Domyślnie

A skąd! Używam A6-tki - do PSa wystarcza.
    Super. Będe miał w Tobie informatora z zakresu nie tyle obsługi co zakresu jej wykorzystania ( przynajmniej na początku) A więc:
    Czy myszy też używasz? Czy do akcji i wybru poszczególnych narzędzi używasz piórka. Jak masz zaprogramowane przyciski na pen'ie?

Domyślnie

myszy używam (tabletowej), ale nie w PSie - tu odruchowo przechodze całkiem na piórko. Przycisk konfiguruje na right i middle click. Narzedzia i inne wybieram z klawiatury skrótami.

Domyślnie

Czy mowimy o tym tablecie?
    kacperku dokładnie o tym

Domyślnie

dolacze sie do grupy zachwalajacych wacoma. moj testowy graphire3 zagoscil u mnie na stale. teraz tylko madra ksiazka do PS i mam zajecie na nadchodzace dlugie zimowe wieczory
    Andrzej

Domyślnie

dolacze sie do grupy zachwalajacych wacoma. moj testowy graphire3 zagoscil u mnie na stale. teraz tylko madra ksiazka do PS i mam zajecie na nadchodzace dlugie zimowe wieczory
    Oj to prawda. Połaczenie PSa z Wacomem daje ogrom możliwości i pole do popisu dla użytkownika

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piaseczno k.Wa-wy

Domyślnie

Właśnie kupiłem Volito2 WACOMA i uważam że do retuszu fotek w zupełności wystarcza.
    Kosztuje 250,- (.transit.pl)
    Pozdrawiam,
    Janusz

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów