Szukaj
Fajne zdjęcia, podoba mi się 4, ładnie się zgrało z lampą
pozdrawiam
ja tam na 4 lampy nie widze
ale 6 jest dlamnie dalej zagadka![]()
Ictus nie potrafię nawet taki efektów w peesie osiągnąć - jestem bardzo bardzo poczatkującym fotoszopowcem. Czas chyba 1/80 sekundy przy przeslonie 22 . Faktycznie te linie nie idą razem z samochodem , ale na 100% to tylko crop z orginały zadnej obróbki.
Całą seria bardzo na plus - najmniej może jedynka (dobra, ale bardzo klasyczna) no i piątka za płot. Najlepsze 2 i 6.
2 super ladnie panoramowana i ta lampa dodaje smaczku![]()
D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)
dzięki. Warunki byly naprawde ciezkie albo za jasno albo za ciemno jak to w lesie podczas jazdy. POzdrawiam
No mazaczki ladnie powychodzily, zwlaszcza 6., ktora na pierwszy rzut oka przypomina rig shota.
http://www.dawidkonopka.pl - on-line portfolio
d300 + mb-d10 + 10-20 + 70-200 2.8 VR + 300 2.8 AF-S II
Kanapa ... wiesz... tylko nikomu nie mów, ale potajemnie przymocowałem najnowszego manfrotto model Gx- 666ądż sprawdza sie w ekstremalnych warunkach.. pozniej tylko musiałem dotrzeć na mete i odczepić body od statywu . Ogólnie sprzęt niebawem trafi do sklepów fotograficznych całego świata. Jest to pierwszy na świecie model statywu do zdjęć ekstremalnych, mam jeszcze wersję mocowaną do śmigieł helikopterów i wersję montowaną bezpośrednio do lawy wulkanicznej... oczywiście do robienia rigów wybuchającej lawy (np z wulkanów)
Skontaktuj się z nami