Szukaj
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Dla mnie, ładne, bardzo przyjemne w odbiorze zdjęcie, piękny zestaw kolorów.
Skąd taki ostry cień drzewa?
['O]
Bardzo fajna odsłona. Tak delikatnie, lekko
podoba się.
Pozdrawiam
Bardzo fajne. Masz takie tylko z niższej perspektywy z czystym horyzontem?
Podoba się. Można by ewentualnie przyciemnić trochę łunę po lewej stronie. Chętnie zobaczę inne zdjęcia z tej sesji.
O, facet szwenda się nocą i klonuje.
Fajna fota, może lekko za jasno (jak na mój gust oczywista) niemniej jednak szanuję Twój wybór.
LED ZEPPELIN
To zdjęćie podoba mi się, i to w stopniu który by pozwolił na powiedzenie, że nawet bardzo.Przykład, gdzie nocne gwiazdy stanowią ważną i istotną część, ale w dopełnieniu do ciekawej kompozycji, a nie stanowią tylko kawałka nieba z białymi kropeczkami.
Przede wszystkim podoba mi się jasna i wyrazista kompozycja, a także jej delikatność. Ciężko powiedzieć, żeby kompozycja była jakaś nowatorska, ale dla mnie jest po prostu pyszna w swojej prostocie. Jasna, czytelna, prosta i dużą siłą wyrazu - tak bym mógł ją określić.
Zdjęcie jest wystarczająco jasne, żebym widział faktury i otoczenie, a jednocześnie bez cienia wątpliwości pokazuje, że jest noc, a nie inna pora - i to lubię w zdjęciach nocnych.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Podpisuję się wszystkimi kończynami pod tym, co napisał Pompon - bardzo mi się podoba to zdjęcie. Nic bym nie zmieniał![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami