Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Maasai...

Domyślnie Maasai...

Nie jestem ekspertem w dziedzinie portretu ale chciałbym usłyszeć jakieś zdania od odbiorców z branży.

Pozdrawiam
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Na szybko i krótko. Kolory - ich zestawienie bardzo OK (ubiory, trawa, niebo), ale koniecznie ciachnij ten piach na dole.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

W moim odczuciu...
    Znajdź 10 detali, którymi różnią się te dwa zdjęcia: http://www.pbase.com/gbc/image/137366165

Przepraszam ale mój mózg widząc tych Masajów ucieka do albumu Ethiopian Enigma i jakoś takoś siakoś...

Domyślnie

Świetny widok. Jak dla mnie ten piach u dołu też nadaje klimatu. Moim zdaniem tylko ramka za gruba i u góry drzewo jakieś ciemniejsze wyszło.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Dla mnie jedno z lepszych jakie tu ostatnio widziałem, wszystko mi pasuje. Brawo
    D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
    Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8

Domyślnie

bardzo ladnie. czekam na to zdjecie na flickr aby moc je "fave". p.s. piachu troche, ale tylko troche, za duzo in maj opinion
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 27-02-2016 o 08:01
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Podoba mi się. Tylko nadmiar piasku na dole i zbyt duże (mz) przyciemnienie góry trochę odwracają moją uwagę. I ta gałąź przechodząca przez głowę jednego chłopca...
    Ładne kolory.

Domyślnie

Przecież to zdjęcie jest tragiczne. Dwóch murzyńskich chłopców z jednorazowymi talerzami na szyjach przebranych i umalowanych teatralnie w krzykliwe ciuchy i z minami jakby przyszli na sesję zdjęciową pod groźbą gwałtu.
    Można by to zdjęcie zrobić w Tartach po słowackiej stronie.

Domyślnie

Zdjęcia z Twojego albumu też nie są ciekawe w moim odczuciu, gdyby nie podpis myślałbym że jakimś kompaktem robione. Na zdjęciu autora wątku chociaż fajne tło jest i kolory.
    D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.

Uprawnienia umieszczania postów