Jessops ma właśnie jakąś dziwną promocję. Postanowiłem sprawdzić, czy szkło dojdzie i przed momentem je kupiłem:
-KLIK-
50 f/1.8 D za 3.97 funta
Mieszkających w UK zachęcam do spróbowania![]()
Szukaj
Jessops ma właśnie jakąś dziwną promocję. Postanowiłem sprawdzić, czy szkło dojdzie i przed momentem je kupiłem:
-KLIK-
50 f/1.8 D za 3.97 funta
Mieszkających w UK zachęcam do spróbowania![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Hmmm, znajdzie się jakaś dobra dusza co by zamówiła i wysłała do Polski? Pokrywam koszty tak wysyłki, jak i rozsądnej ilości ulubionego piwa![]()
Nie sądzę żeby coś z tego wyszło - w pół godziny sprzedali pewnie pół miliona sztuk
Ale jaką darmową reklamę sobie zrobili...fiu, fiu... Angielskie fora foto i grupy FB drżą w posadachJest jeszcze jakiś obiektyw do panasa za 97 pensów
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Pewnie się skończy tak jak wtedy kiedy w jakimś polskim komputerowym sprzedawali SSDki za 30 zł. Wisiały długo w takiej cenie, ale zamówień z niewiadomych przyczyn nie zrealizowalil
Pewnie jest tak jak mówisz, błąd i przy okazji niezła reklama. Ale zamówić nie zaszkodzi![]()
Sciema jakaś.
Dostępny tylko na odbiór osobisty a jakiego miasta bym nie wpisał, to nie znajduje sklepu.
Jak wziąłem żeby zapłacić PayPal, to mi kazało konto doładować i skasowało transakcję.
Mam kartę visa i konto loyds bank na stałe podpiete do PayPal i jeszcze nigdy nikt mi nie kazał PayPal doładować.
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
I mi się udało zamówić dwie sztuki z dostawą
Canon 5Dc/A7/EM-5/LX-100
No mam faktycznie stan PayPal na minusie ale zawsze z konta brało.
A z odbiorem osobistym w sklepie się komuś udało kupić?
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Właśnie zamówiłem więcej kosztuje dostawa niż obiektyw.
Kupiłem i ja, zobaczymy
Jeszcze tylko D800 za dyche i mam fajowy komplet
Dostawa w 2-3 dni
xpro2/ 23/ 56/ 10-24/godox
Skontaktuj się z nami