Witam, postanowiłem się cofnąć (o ile w moim przypadku to jeszcze możliwe) i poszerzyć horyzonty o fotografie tradycyjną.
Tak mi idzie, podobno jeszcze 985 rolek i się nauczę
Zapraszam do komentowania
Szukaj
Witam, postanowiłem się cofnąć (o ile w moim przypadku to jeszcze możliwe) i poszerzyć horyzonty o fotografie tradycyjną.
Tak mi idzie, podobno jeszcze 985 rolek i się nauczę
Zapraszam do komentowania
bardzo ladnie, przy okazji taka smutna mnie refleksja naszla, ze juz nie bedzie mi dane w zyciu obejrzec archiwum zycia od 1978 roku (mniej wiecej tyle rolek), siostra sie przeprowadzila i wszystko wyrzucila, lubisz wpadac w hdry, no ale masz dzieki temu swoj styl, taki mocny, nawet nie chce mi sie czepiac
![]()
Ostatnio edytowane przez Carlos_lo ; 03-02-2016 o 23:53
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
1 i 2 podobają się. Pierwsza ma to coś. 3 i 4 chyba za wysoka liga dla mnie![]()
A mi właśnie jedynka podoba się najmniej. Za głęboka czerń ubrania, kadrowanie centralne. Reszta super, zwłaszcza 2 i 4. Zdjęcia mają fajny klimat. Całość oceniam bardzo wysoko.
Pozdrawiam
2 i 3 przytkało mi paczka w paszczy-wypas!
Czym robione?
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
3 rewelkaale nie mam pączka by sie przytkać ;(
![]()
1 taka sobie, ale pozostałe rewelacja. Nie rozumiem często zachwytów nad analogami. Ale Twoje zdjęcia są świetne i mają klimat którego nie odda matryca.
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
Dzięki wielkie za krytykę. Aby odpowiedzieć wszystkim zacznę tak, robione pentaxem 67 ,pierwsze dwie klatki to kodak areo ektar 178mm a dwie kolejne to cinelux ultra 120mm. Na jedynce robiłem pod światło więc miałem do wyboru detal trzeciego planu lub jako tako widoczną modelkę. Na 4 miałem źle nawiniety film w koreksie i stąd te efekto-plamy .
Pozdrawiam
No właśnie tego nie lubię w analogu. Ja chce włączyć i pstryknac i zawsze coś wyjdzie a jak źle to idzie poprawić.
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
Skontaktuj się z nami