Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Która wersja lepsza ?

Wijacie, potrzebuję waszego zdania, która wersją bardziej przypadał Wam do gustu? Z góry dziękuję za pomoc.

1a

1b

Domyślnie

Jak dla mnie bw bardziej płaskie.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Trudne zadanie. Albo ktoś napisze, że pierwsze i reszta się zasugeruje, albo że drugie i tak samo. Lub na przekór
    Ja swój typ mam.
    Swoją drogą powinna być opcja "głosowania" dla takich niezdecydowanych kadrów, z późniejszym ujawnieniem wyników.

Domyślnie

Na jedynce zbyt "ostrożna konwersja". W zasadzie czarnego nie znajdziesz, a i białego ciężkawo... Dwójka odrealniona kolorystycznie, co nie oznacza, ze lepiej...
    NIKON

Domyślnie

Która wersja lepsza? Myślę, że ta, której tu nie ma... trzecia...

Domyślnie

mój wybór 1b
    ale ja się nie znam

Domyślnie

Takoż 1b bardziej mi się podoba a to kolorystyczne odrealnienie w moim odczuciu dodaje uroku.

ksh
    Gość

Domyślnie

Pierwsze zdjęcie wypada niekorzystnie przy drugim, jakby było samo to mogłoby się spodobać bardziej, a tak jednak 1b mi też bardziej się podoba.

Domyślnie

No właśnie. Jak są te dwa zdjęcia zestawione ze sobą to 2 wydajesie lepsze. Ale jak patrzę tylko na pierwsze to samo w sobie jest bardzo fajne. Zależy od zastosowania mi się wydaje. Pierwsze powiesilbym w górskim domku z drewna przy kominku a drugie w holu pracowni graficznej. Takie subiektywne odczucie
    D7100; D80; T17-50; N70-300VR; N35 1.8G

Domyślnie

Myślałem, że nigdy tego nei powiem, bo na ogół słabo lubię takie różowości na bielach - ale wydaje mi się, ze druga wersja jest lepsza i nawet wiem dlaczego. Nie dlatego, że ma kolor, tylko dlatego, że ma więcej blasku niż pierwsza.

I ogólnie - zdjęcie mi się podoba, ładnie prezentuje majestat gór.

Co więcej - może nie wszyscy takie rzeczy uznają za istotne, ale w dobie wielkich i obrzydliwie bezfinezyjnych napisów robiących za koślawe logotypy - tutaj umieszczenie, wielkość i lekkość loga mi odpowiada. Niby mało ważne, ale mnie cieszą takie detale.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni