Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Bunny

Domyślnie Bunny

".....śmy" się nadmuchali przy tej sesji

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

jesli juz musze sie do czegos przyczepic to do cienia na ostatnim ostatnim zdjeciu i jednego balonikowego sznurka na 4.

ps. we czworo dmuchalismy baloniki [!!!] na pokrycie 120mxm sufitu... myslelismy, ze zejdziemy juz w polowie ;]
    D700 i 800 oraz trochę jeszcze więcej

Domyślnie

Świetna sesja. Do mnie najbardziej przemawiają 4 i 5. Rewelacyjne!
    1-3, trochę mało kontrastowe balonikowe tło.

Domyślnie

Całość ciekawa. Mnie się drugie podoba. Modelka trochę się garbi.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

dzieki za wszystkie komentarze

Cytat Zamieszczone przez tuturutu Zobacz posta
    ...........ps. we czworo dmuchalismy baloniki [!!!] na pokrycie 120mxm sufitu... myslelismy, ze zejdziemy juz w polowie ;]
    na całe szczęście mam do dyspozycji kompresor - jedyny problem to takie wiązanie balonów żeby powietrze z nich nie schodziło

Domyślnie

nawijasz wentylek balonu na dwa palce, rozchylasz owe a wtedy koncowke wentylka przeciskasz pomiedzy tymi owymi. na koniec zaciskasz supelek... powietrze schodzi dopiero po trzech tygodniach a i tak nie do konca.
    D700 i 800 oraz trochę jeszcze więcej

Domyślnie

PODOBA MI SIĘ!

Ostatnio wciąż widzę zdjęcia dziewczyn w tej masce, ale w końcu coś na prawdę sensownie wykonanego. Brawo. Czwórka bomba! 5 osłabia set - zła poza, a ciasne kadry górą. 6 zbędne! Ok, jest bo modelkę wypada przedstawić, rozumiem.

1-3 - ekstra, wciągające i chce się więcej. Jedynka z nich najlepsza.

Te trzy prawie bez wad.
    Ale...
    Detaliki, które mnie minimalnie drażnią to:
    - zielonkawy wygładzony odcień skóry (? bo chyba rajstop nie ma)
    - światło na twarzy na 2 i 3 wraz z kolorem - do ponownej obróbki - jak nie dasz rady to jakiemuś specowi od retuszu oddaj całość bo warto
    - balony - grafitowe... jakby to ująć... pokombinowałbym na nich z obróbką, z kontrastem, klarownością, krzywymi, kolorem (?) - są jakieś takie... nie do końca ładne...
    - ciut za dużo mają balony odbić źródeł światła na jedynce, wystemplować!

Uprawnienia umieszczania postów