Co to za pionowe pasy w górnej części kadru?
Szukaj
Co to za pionowe pasy w górnej części kadru?
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Dołączam do klaszczącychKompozycja i to, co się dzieje w kadrze "robią" to zdjęcie. Bardzo się podoba.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Zagrało Ci wszystko, to co miało zagrać...Świetny kadr, światło, cienie...
Świetna fotografia.
Pozdrawiam kolektyw. Grzesiek
--------------------------------------
Aparat, obiektywy...
Świetny, niemal mistyczny klimat - w każdym razie odległy od wędkowania.
Super!
Jak mawiał nieoceniony Tormentol w takich wypadkach: w muerdę, ale dobre!
Powinno się młodym pokazywać, na czym polega układ świateł, czym jest kadr i co to w ogóle jest ta cała kompozycja, o jakiej wszyscy tyle mówią.
Szczere gratulacje panie Radek!!! Zazdroszczę takich kadrów, tym bardziej, że ze względów zegarowych takie rzeczy są dla mnie niedostępne. O takich porach odmawiam wstania i walczę.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Za przedmówcami - na prawdę ciekawie Ci to wyszło.
Pomysł, wykonanie... wszystko zagrało.
Dzięki Panowie za te ciepłe komentarze. Potwierdza się, że będąc we właściwym miejscu i o właściwej porze można trafić przez wizjer coś, co przypadnie do gustu nie tylko temu co to wypatrzył. Bombel* dla uwydatnienia niewygód jakie wówczas panowały dodam, że dość mocno popadywało i zastanawiałem się czy w ogóle aparat wyciągać, ale skoro pisali, że uszczelniony...No i bez statywu - zapomnij w takich warunkach.\
*2pompony
NIKON
No, to pochwała jest mocniejsza, jak mimo tych niewygód...
A swoją drogą deszczu tam nie widać, raczej poranny spokój, który pamiętam z jezior, jak jeszcze żeglowałem lata temu i zdarzało się chłodnym rankiem oko otworzyć o brzasku...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
a jednak, TU widać lepiej
NIKON
Skontaktuj się z nami