Close

Strona 55 z 88 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 919

Wątek: Co wybrac?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mam 2 torby lowepro i jestem z nich bardzo zadowolony. Zawsze używałem torby gdyż jest bardzo wygodna. Jednak chodzić z dwoma + statyw jest mi trochę nieporęcznie.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Ja zawsze miałem lowepro. Wszystkie torby były wykonane wspaniale.
    Mam trzy sztuki od małej do dużego plecaka.
    Mam je bardzo długo i używam intensywnie. Polecam bo
    Śladów użycia w sumie nie widać. Dobra jakość.
    Bardzo często używam tez torby na ramię takiej wedkarskiej.
    Jest bardzo wygodna i pojemna. Zaleta jest niska cena,
    a torba wody nie puszcza...a na ulicy nie widać ze niose klamoty foto...
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 11-01-2013 o 14:47
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Myśle ze dwie torby to dużo za dużo na miasto.
    Do roboty zdarza się ze pakuje pól bagażnika
    i pózniej muszę to nosić. Ale lowepro i tak wygrywa.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Oszczędny w słowach Awatar Leśny Władek
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Popatrzcie przy okazji na tego Vanguarda. Może się okazać że zmienicie firmę
    D800;N16-35/4;N24-70-200/2,8;TC-20EIII; SB700

Domyślnie

O boRZe ! ... jest tu jakaś trzeźwa osoba ?
    Proste pytanie i odpowiedź np. "mam podobny zestaw - polecam Lovepro DW 190" - a tu jak zawsze Made In Poland Forum

postscriptum:

Byłem dzisiaj w empiku ... gdy zobaczyłem nw. książkę zatkało mnie ... :http://www.empik.com/mistrzyni-penis...FcNV3godEyAAJA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIKOLAY Zobacz posta
    O boRZe ! ... jest tu jakaś trzeźwa osoba ?
    Proste pytanie i odpowiedź np. "mam podobny zestaw - polecam Lovepro DW 190" - a tu jak zawsze Made In Poland Forum
    Mam 2 torby Lowepro: S (stara) i N (nowa) Nova 200 AW. Obydwie mają te same gabaryty wewnętrzne. Obydwie są z solidnego czarnego materiału, bardzo solidne uchwyty + ekspresy. Konstrukcyjnie obydwie oceniam bardzo wysoko, jestem z nich bardzo zadowolony. Ceny - takich pierdół nie pamiętam. Różnice: N ma kieszeń na długości płaską, tak jak w marynarce. Torba jest lekka.
    S jest solidna, sztywna i bardziej utwardzona. Ma kieszeń na długości odstającą, stałą. Ponadto ma duże i bardzo wygodne kieszenie boczne, które można odłączyć.

W S trzymam pośrodku D800 z podpiętym 24-70. Po bokach mam 4 przegrody, w których trzymam pionowo: N 70-200 z zamocowanym uchwytem statywowym, N 16-35, N TC-20E III. Nic nie piętruję; cenię sobie max. wygody.

Twoim zdaniem pytanie jest proste. Ja jednak uważam, że z torbą foto jest tak jak z dziewczyną. Najlepszy opis i zdjęcia nie zastąpią Ci osobistego obejrzenia i pomacania.

Zainteresuj się też firmą Vanguarda jak dobrze radzi Leśny Władek - fajna ksywa.

Jeśli nie ma zbyt dużo sprzętu i nie jesteśmy w Górach Skalistych, to zdecydowanie wolę torbę od plecaka. Na kręgosłup też jest rozwiązanie.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Oszczędny w słowach Awatar Leśny Władek
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Miłej lektury!!

Aaaa jutro orgazm! Pamiętaj
    D800;N16-35/4;N24-70-200/2,8;TC-20EIII; SB700

Domyślnie

Witam ponownie. Po tym jak nakrzyczeliście na miłą panią z FJ która chce mi sprzedać alfe 65, poleciałem do ab - tam pan po rozpoznaniu moich potrzeb no i lekkim ukierunkowaniu na d90 lub d7000, polecał d7000 tłumacząc że to nowsza konstrucja... ble ble itd., ale zupełnie odmienne miał zdanie co do kwestii szkła. Stwierdził że na początek to szkło 18-105 powinno być wystarczające. Jest na tyle uniwersalne i najkorzystniejsze w stosunku cena/jakość że od tego powinienem zacząć przygodę z lustem. Po co mam wydadawać kase na 2 czy 3 szkła jeżeli niemam jeszcze sprecyzowanego ukierunkowania. Jak mi czegoś będzie brakowało to dopiero wtedy mam uzupełniać szklarnię a pan sprzedawca raczej jest na 80% pewny że 18-105 się nie pozbędę jak nawet dokupię inne szkiełka.
    zenit, fied 5, fuji S6500 , jest czas na coś więcej

Domyślnie

Bardzo słuszne szkło kolego Driver. Trafiłeś na mądrego sprzedawcę.

Domyślnie

No to ostatnie pytanie na dziś i jutro jestem pierwszym klientem jak tylko otworzą FJ.
    Posłuchać sprzedawcę i brać 18-105 a potem myśleć czego brak czy od razu startować z :
    tamron 17-50 2.8 , stałka 35 lub 50 1.8 a w przyszłości jakiś zoom?
    zenit, fied 5, fuji S6500 , jest czas na coś więcej

Strona 55 z 88 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów