Close

Strona 27 z 92 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 919

Wątek: Co wybrac?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arseniq Zobacz posta
    Powiem tak - najlepiej kupować w sklepach typu foto joker, unikaj MM czy Euro - dlaczego - są problemy z serwisem jeżeli realizujesz przez nich. No chyba że cena jest na tyle atrakcyjna że warto zaryzykować , Dobrym sposobem może byc dopytanie sie kiedy była ostatnia dostawa tych aparatów - wtedy wiadomo czy jest to w miare świeża jutrzanka czy troche leży:P - w razie co w ciągu 7 dni roboczych sklep musi ci wymieć produkt na nowy jeżeli ten który zakupiłem jest wadliwy lub zwrócić pieniądze ale tylko gdy sprzęt jest jak nowy, nieużywany i takie tam... w necie jest lepiej bo masz 10 dni roboczych na to. Zastanów się, poszukaj u siebie jakiegoś lepszego sklepu a jak nie to kupuj na allegro, znam pewnych sprzedawców bo firma w której pracuje bierze od nich czasami sprzęt i wiem że mają pewny sprzęt
    Polecam sklep Agito.pl. Jestem ich stałym klientem jeżeli chodzi o sprzęt AGD/RTV/FOTO. Hmmm... Nie miałem problemów.
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Oszczędny w słowach Awatar arseniq
    Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

też polecam mam połowę kompa od nich, kino domowe, klawiaturę, monitor i coś tam jeszcze kupowałem
    Jakaś puszka i jakieś szkło ale ciężkie jak cholera :P

Domyślnie

a tak z ciekawości pytając - czy któryś z tych sklepów oferuje możliwość opcjonalnego ubezpieczenia sprzętu? Bo tam, gdzie kupowałem swój sprzęcior miałem możliwość wykupu dodatkowego ubezpieczenia na wypadek upadku, utopienia itp czy też, w droższym ciut pakiecie, nawet od kradzieży.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez G4rcU Zobacz posta
    a tak z ciekawości pytając - czy któryś z tych sklepów oferuje możliwość opcjonalnego ubezpieczenia sprzętu? Bo tam, gdzie kupowałem swój sprzęcior miałem możliwość wykupu dodatkowego ubezpieczenia na wypadek upadku, utopienia itp czy też, w droższym ciut pakiecie, nawet od kradzieży.
    Taka dodatkowa opcja ubezpieczania jest na rtv euro agd , a co do rat to najlepiej to wychodzi właśnie w rtv euro http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ni...5-mm-vr-.bhtml , patrzyłem w innych sklepach i biorąc na raty to dopłaciłbym do tego aparatu o koło 1500 zł :/

Domyślnie

hm, chyba wybralam odpowiedni temat x.x

mam zamiar kupić lustrzanke jednak jak zwykle pojawia się problem. Zainteresowal mnie Nikon D80, znalazłam używany w przystepnej cenie z obiektywem 18-135 mm f. 3.5- 5.6 jednak przebieg to ok 30tys zdjec:/ nie za dużo? kupic czy wybrac jakis inny?

Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

wybrać inny z duuużo mniejszym przebiegiem zwłaszcza jeżeli ten który znalazłeś nie ma gwarancji

Domyślnie

Wznawiam pytanie o model D90 na temat wadliwej serii , mam możliwość sprowadzenia przez rtv euro D90 ale nie wiem czy zwrócić uwagę? na serie modelu czy datę ?

Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

moim zdanie to zwróć uwagę i na to i na to. A najlepiej jak sprowadzą ci kilka egzemplarzy i każdy włączysz i sprawdzisz..

Domyślnie

30 tys przebiegu to nie jest dużo jak na d80 zobacz jak wygląda, czy jest zadbany itd takim przebiegiem się nie przejmuj
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

osobiście wolałbym z mniejszym przebiegiem.. Jak swojego d2x kupiłem to miał zaledwie 2500 na liczniku

Strona 27 z 92 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów