Szukaj
też polecammam połowę kompa od nich, kino domowe, klawiaturę, monitor
i coś tam jeszcze kupowałem
![]()
Jakaś puszka i jakieś szkło ale ciężkie jak cholera :P
a tak z ciekawości pytając - czy któryś z tych sklepów oferuje możliwość opcjonalnego ubezpieczenia sprzętu? Bo tam, gdzie kupowałem swój sprzęcior miałem możliwość wykupu dodatkowego ubezpieczenia na wypadek upadku, utopienia itp czy też, w droższym ciut pakiecie, nawet od kradzieży.
Taka dodatkowa opcja ubezpieczania jest na rtv euro agd , a co do rat to najlepiej to wychodzi właśnie w rtv euro http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ni...5-mm-vr-.bhtml , patrzyłem w innych sklepach i biorąc na raty to dopłaciłbym do tego aparatu o koło 1500 zł :/
hm, chyba wybralam odpowiedni temat x.x
mam zamiar kupić lustrzanke jednak jak zwykle pojawia się problem. Zainteresowal mnie Nikon D80, znalazłam używany w przystepnej cenie z obiektywem 18-135 mm f. 3.5- 5.6 jednak przebieg to ok 30tys zdjec:/ nie za dużo? kupic czy wybrac jakis inny?
wybrać inny z duuużo mniejszym przebiegiem zwłaszcza jeżeli ten który znalazłeś nie ma gwarancji
Wznawiam pytanie o model D90 na temat wadliwej serii , mam możliwość sprowadzenia przez rtv euro D90 ale nie wiem czy zwrócić uwagę? na serie modelu czy datę ?
moim zdanie to zwróć uwagę i na to i na to. A najlepiej jak sprowadzą ci kilka egzemplarzy i każdy włączysz i sprawdzisz..
30 tys przebiegu to nie jest dużo jak na d80 zobacz jak wygląda, czy jest zadbany itd takim przebiegiem się nie przejmuj
posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum
osobiście wolałbym z mniejszym przebiegiem.. Jak swojego d2x kupiłem to miał zaledwie 2500 na liczniku![]()
Skontaktuj się z nami