Przypadkiem poznany ... zauroczył nas ten facet![]()
Szukaj
Przypadkiem poznany ... zauroczył nas ten facet![]()
no wlasnie, jak tu oddac klimat osoby na zdjeciu bez opisu![]()
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Da radę. Trzeba mieć czas i poznać osobę.
Jak będzie czas to i zdjecie przyjdzie...![]()
Tu zdecydowanie czasu było za mało. Kadr wygląda na całkowicie przypadkowy. Obróbka niewiele uratowała.
Nie ma większego znaczenia czy mi się podoba czy nie.
Może się podoba, a może nie, ale na pewno, używając ( popularnego w pewnych śmiesznych kręgach ) slangu - nie gada tak jakby mógł gadać.
Powiedziałbym, że kadr wygląda właśnei na przemyślany, a jak znam życie fachmanowi taki kadr wyjdzie w pół sekundy, myśleć nad tym nie trzeba, to już się czuje i widzi przed wyjęciem aparatu z torby. Tak myślę, że nie czas jest tu elementem kluczowym.
Ale żeby gadało - to rzeczywiście nei gada. Rozumiem, że to nie portert studyjny, gdzie blendy, softboxy i te rzeczy potrafią uczynić światło pięknym. Ale nie potrafię zrozumieć skąd ta niechęć do obróbki, a jeśli chęć, to czemu choćby nie usiłować zniwelować tych czerni na twarzy...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
2
3
4
5
Uroczy facet(ostatnie4 to było jedyne światełko - czyli dioda z telefonu komórkowego
- - - - kolejny post - - - - - -
Brak detalu - po prostu - wyciągając tworzy się jakaś nieprawdziwa scenka z pseudo detalami w cieniach
To ja już wole tak
W kolorze jest chyba ociupinę lepiej
Skontaktuj się z nami