Najnowszy tutek o frequency separation i w opisie filmiku mały bonus w postaci akcji do PSa
Szukaj
Najnowszy tutek o frequency separation i w opisie filmiku mały bonus w postaci akcji do PSa
Dzięki za kolejne tutki, przyjemnie się ogląda. Z mojej strony prośba o więcej LR
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Oglądanie Twoich filmików zaczyna stawać się dla mnie niedzielnym rytuałem. Dzięki.
Jak kiedyś wezmę się wreszcie za PS, to będę miał fajne kompendium.
Na razie przyłączam się do prośby @notdot o więcej LR.
Nie ma się czym chwalić
dobra to umówmy się, że za dwa tygodnie będzie ruszenie portretu w lightroomie
muszę jeszcze zrobić jeden film o dodge and burn, żeby pokryć te najbardziej podstawowe techniki i wtedy może być lightroom, bo wszystkie techniki będą tam wykorzystane
a podczas omawiania narzędzi typu krzywe albo poziomy, będę się odwoływał do obu programów, bo zasada ich działania jest identyczna![]()
U mnie tematyka jest głównie portretowa, więc póki co będzie głównie taki zbór zdjęć, bo z koncertów i ze sportu nie mam już rawów niestety, żeby móc coś pokazać, ale jak się ociepli i rozpocznie się sezon to na pewno będę miał nowy materiał nieportretowy, to się na pewno coś pokaże
ja robię D&B głównie na jednej warstwie ze względu na szybkość takiej metody i pokażę to za tydzień jako jeden z przykładów, chociaż był już wstępnie pokazany w pierwszym i drugim filmie
chodzi mi po glowie d&b ale z wykorzystaniem jednego kanalu jako maski dla podkreslenia swiatel i cieni, kto tak robil?
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Skontaktuj się z nami