Close

Strona 6 z 78 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 775

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Najnowszy tutek o frequency separation i w opisie filmiku mały bonus w postaci akcji do PSa

Domyślnie

Dzięki za kolejne tutki, przyjemnie się ogląda. Z mojej strony prośba o więcej LR
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    Dzięki za kolejne tutki, przyjemnie się ogląda. Z mojej strony prośba o więcej LR
    postaram się zrobić jakiś fil o pełnym retuszu portretu tylko w lightroomie, ale najpierw muszę omówić inne bazowe techniki, żeby wszystko po kolei miało sens

Domyślnie

Oglądanie Twoich filmików zaczyna stawać się dla mnie niedzielnym rytuałem. Dzięki .
    Jak kiedyś wezmę się wreszcie za PS, to będę miał fajne kompendium.
    Na razie przyłączam się do prośby @notdot o więcej LR .
    Nie ma się czym chwalić

Domyślnie

Fajnie by było najpierw zgłębić Lr a później Ps...

Domyślnie

dobra to umówmy się, że za dwa tygodnie będzie ruszenie portretu w lightroomie
    muszę jeszcze zrobić jeden film o dodge and burn, żeby pokryć te najbardziej podstawowe techniki i wtedy może być lightroom, bo wszystkie techniki będą tam wykorzystane
    a podczas omawiania narzędzi typu krzywe albo poziomy, będę się odwoływał do obu programów, bo zasada ich działania jest identyczna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_wozniak Zobacz posta
    muszę jeszcze zrobić jeden film o dodge and burn, żeby pokryć te najbardziej podstawowe techniki i wtedy może być lightroom, bo wszystkie techniki będą tam wykorzystane
    a podczas omawiania narzędzi typu krzywe albo poziomy, będę się odwoływał do obu programów, bo zasada ich działania jest identyczna
    Brawo TY Dzięki
    Nie ma się czym chwalić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_wozniak Zobacz posta
    o! to super, dla ułatwienia powiem, że (przynajmniej jeśli o mnie chodzi) nie musi od razu być portret, choć oczywiście tym też się zainteresuję
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    o! to super, dla ułatwienia powiem, że (przynajmniej jeśli o mnie chodzi) nie musi od razu być portret, choć oczywiście tym też się zainteresuję
    U mnie tematyka jest głównie portretowa, więc póki co będzie głównie taki zbór zdjęć, bo z koncertów i ze sportu nie mam już rawów niestety, żeby móc coś pokazać, ale jak się ociepli i rozpocznie się sezon to na pewno będę miał nowy materiał nieportretowy, to się na pewno coś pokaże

Cytat Zamieszczone przez Carlos_lo Zobacz posta
    chodzi mi po glowie d&b ale z wykorzystaniem jednego kanalu jako maski dla podkreslenia swiatel i cieni, kto tak robil?
    ja robię D&B głównie na jednej warstwie ze względu na szybkość takiej metody i pokażę to za tydzień jako jeden z przykładów, chociaż był już wstępnie pokazany w pierwszym i drugim filmie

Domyślnie TUTORIALE - JacekWPhoto

chodzi mi po glowie d&b ale z wykorzystaniem jednego kanalu jako maski dla podkreslenia swiatel i cieni, kto tak robil?
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Strona 6 z 78 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni