najlepsze, ze na początku mówię o nieedytowanym filmie, a potem jest pociętyco zrobisz
temat ciekawy, może uda mi się coś powiedzieć, chociaż nie jestem specem od relacji interpersonalnych![]()
Szukaj
najlepsze, ze na początku mówię o nieedytowanym filmie, a potem jest pociętyco zrobisz
temat ciekawy, może uda mi się coś powiedzieć, chociaż nie jestem specem od relacji interpersonalnych![]()
w sumie dobry start, ale dalej spiety jestes, wyluzuj, popraw okulary i wiecej sie usmiechaj, do kamery, ludzi, a wlasnie pytanie mi sie nasuwa do kogo i po co adresowane sa Twoje filmy, jak sobie odpowiesz to ulatwi Ci to plan i roboteczesto widze, ze rozni edytorzy pisza, zeby ludzie im naganiali tematy, tak jakby im samym brakowalo pomyslow albo chcieli plynac z pradem, chetnie bede ogladac postepy i dogryzac przy okazji, ale nie ze zlosliwosci, tylko z mam nadzieje konstruktywnej krytyki, na pierwszy raz uderzyly mnie bliki w okularach i swiatlo, pomyslalem, ze jak juz musisz je nosic, to chociaz wyjmij szkielka
albo ustaw inaczej swiatla, nie zostawiaj tez tematow poglowkach typu: teraz tak tylko na szybko wam pokaze ale to wymaga wiecej pracy, wiec wicie rozumicie; zrob przerwe i pokaz efekt koncowy i powiedz troche to trwalo; moze zapraszaj ludzi, subkrybentow, zeby cos z toba robili? zaangazuja sie i podziela ze swoimi, to tak na szybko co mnie naszlo, nie musisz brac tego za mocno do serca, ale mysle ze cos tam z tego przemyslisz
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Ja bym jeszcze dodał, że wg mnie lepszym odbiorem będzie pokazanie większej Twojej sylwetki i pracy rąk niż twarz na 3/4 kadru
Ot coś takiego np:
https://www.youtube.com/watch?v=1N8MsbdMzLI
(temat wybrany losowo)
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
takie warunkinie mam jeszcze gdzie nagrywać, a tło jakie miałem było bardzo małe, dlatego jest tak ciasno, bo nie chciałem, żeby było widać pokój i syf
co do okularów, to bliki niestety są, bo brałem szkła bez antyrefleksów (zgapiłem się dopiero po odbiorze), a światło było z okna, więc go nie przestawię niestety
porządne miejsce do nagrywania będę miał dopiero za minimum rok niestety... póki co muszę kombinować z tym co mam![]()
Ojj tam...uporzadkuj jeden kąt i z niego nagrywaj
Powiem tak, że masz możliwość dużo lepszego startu niż gość jakiego podlinkowałem (sprawdź jego pierwsze filmiki). Zaczął w jednym miejscu i dość długo się go trzymał![]()
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
no, nie marudz, Paulina pomoze posprzatac![]()
ja nie mam konta nawetmieszkamy teraz na poddaszu ze skosami i ciężko cokolwiek rozstawić
tak jak mówiłem, co najmniej rok zajmie ogarnięcie porządnej przestrzeni a w między czasie nie ma sensu inwestować w nic innego niestety![]()
gdzies tam kiedys pokazales kawalek budowy, taka surowa sciana to fajne tlo, no tak kobietom zawsze konto jest potrzebne![]()
hahano tak, wtopa
konta to teraz nawet mam dwa bo jedno na kredyt
były gołe ściany, ale na budowie ciągle są budowlańcy jak jest jasno, a jak się ściemnia to nie mam jak oświetlić
i każde pomieszczenie jest zawalone deskami i innymi gratami podczas budowy niestety...
A na łonie natury?![]()
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
Skontaktuj się z nami