Niedawno byłte odcinki wymagają najwięcej pracy i czasem specjalnych sesji... miało być dziecięce ale pogoda psuje plany...może joela grimesa się uda zrobić w październiku
![]()
Szukaj
Niedawno byłte odcinki wymagają najwięcej pracy i czasem specjalnych sesji... miało być dziecięce ale pogoda psuje plany...może joela grimesa się uda zrobić w październiku
![]()
Obiecana druga część piegów
dzisiaj troszkę inaczej
Dobry materiał, pytanie czy ostatnie dwa zdjęcia były z półką czy bez?
Wydaje mi się, że bez ale potwierdź proszę
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
z półko-blendą![]()
a jednak, rozumiem, że w obróbce trochę przygasiłeś moc doświetlenie z półko-blendy, ewentualnie już przy robieniu zdjęcia ją odsunąłeś?
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Paulina akurat sama trzymała sobie półkę w rękach, bo miałem 85mm założone na dx, więc byłem dość daleko![]()
Jacek...
Rozmawiam z Tobą... w sensie gadam do filmów :P
Dzięki za tutoriale![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
no nie mogę
to porozmawiajmy twarzą w twarz
Macie testowy "vlog"...czy coś takiego ma sens?
będę starał się vlogować z sesji np, tak jak w poprzednim poście, a czasem chciałbym coś wyrzucić z siebie
film póki co prywatny i nie widać go bezpośrednio na kanale, bo chciałem się zapytać może najpierw o zdanie i czy nie przeszkadza wam słabsza jakość video z przedniego aparatu telefonu?![]()
Ooo super sprawa. Tylko mam taką prośbę nie tnij w ten sposób filmu. Wiadomo, że człowiek może kichnąć, zaplątać się, stracić wątek ale to się źle ogląda. Postaraj się ciąć film (nawet lekko to zaakcentować) jak mówisz już o innej rzeczy. Na początku też mógłbyś umieszczać krótki spis o czym będziesz mówił i w jakim czasie się to będzie zaczynać. Ułatwi to szukanie odpowiedniego tematu jeżeli ktoś będzie chciał obejrzeć tylko film odnośnie danego zagadnienia.
Co do pytań na następny odcinek? Zapewne komuś się to przyda
Jak rozmawiać z modelką aby nie było sztywno jeżeli nie jest się urodzonym oratorem?![]()
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Skontaktuj się z nami