kibicuje i trzymam kciuki, powodzenia i konsekwencji zyczepostaram sie wetknac 3 trollowe grosze, gdzie bedzie to mozliwe
co mialem powiedziec, przeczytalem
--------
no signature
Szukaj
kibicuje i trzymam kciuki, powodzenia i konsekwencji zyczepostaram sie wetknac 3 trollowe grosze, gdzie bedzie to mozliwe
co mialem powiedziec, przeczytalem
--------
no signature
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
również trzymam kciuki i życzę powodzenia
oczywiście czekając na nowe
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Miłego wypoczynku i wytrwałości w działaniu, a wielu (w tym ja ?) na tym skorzysta.
Nie ma się czym chwalić
pourlopowy tutek
Dzięki Jacku, świetnie pokazane co i jak od samego początku, ustawienia świateł, studia, itp, po obróbkę
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Nie jestem miłośnikiem studia, ale fajnie było obejrzeć ten tutorial. Pro robota, gratki![]()
D4, DF, 24-70/2.8, 12/2.8, 50/1.4, 70-200/2.8, 19-35/3.5-5.6
od strony edycyjnej pogubilem siebo raz mowisz, ze robimy a raz ze robisz, wiec ciesze sie jak los, ze w koncu cos razem robimy, a okazuje sie ze jednak robisz sam
i teraz mam metlik w glowie, to tak jakbym czytal ksiazke i narrator mowil o sobie w liczbie mnogiej i pojedynczej
--------
no signature
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
oj gdybym tylko mógł kontrolować to co mówię podczas nagrywania
bardzo często jest to mocno edytowany słowotok bez scenariusza
muszę właśnie zacząć robić sobie chociaż jakieś notatki, bo często podczas nagrania robię pauzy, żeby się zastanowić co powiedzieć dalej![]()
Ale marudzicie
Dobrze jest, świetne poradniki i ciągle z niecierpliwością czekamy na kolejne![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Skontaktuj się z nami