Szukaj
Świetne wejście, a po zawartości strony widzę że możemy oczekiwać dalszych pięknych zdjęć. Bardzo mnie cieszy ten powiew świeżości w dziale krajobrazu. Dosyć mocno nasycasz kolorami te obrazy, ale ja to kupuję
Odnośnie samych zdjęć, które pokazałeś nam tutaj:
1. Kadr bardzo mi odpowiada, widać potęgę tych gór, szkoda tylko że dół, mimo że ciekawy, jest taki "bez życia". Gdyby był taki jak na dwójce, to byłoby dla mnie zdjęcie doskonałe
2. Bardzo fajny pion, ta podłoga jest świetna, ale też ładnie pokazałeś samą górę.
3. Zdecydowanie mój faworyt, piękny widok pokazany technicznie bez zarzutu.
4. Kadrowo bardzo mi się podoba, dwa "ale" to: mniejszy - całość leci w róże, chociaż może tam było; i większy - dziwne jasno-ciemne plamy na dole, jakby nierówne maskowanie. No chyba że to jakieś dziwne chmury rzucały takie cienie.
Ah, wspaniałeDwójka jak z bajki Disneya
![]()
Witaj! Bardzo ładnie zacząłeś.
Piękna to kraina, a i jak fotograf ma oko, więc i odsłony przyjemne dla oglądających.
Tak 3maj...
Debiut rewelacyjny.
Kolory, wydobyta faktura i magia miejsc pokazane pierwszorzędnie.
Może ten dział w końcu odżyje.
Dobre wykonanie i klimat, choć nieco słodka stylistyka nie każdą duszę tak poruszy. Moją już zawsze poruszą Cimy, na Piccolo byłem (z FM2) jeszcze zanim zapisałem się na to forum. Moc natury, metafizyczne doświadczenia i koniec zjazdu po ciemku. Później nieco luksusu - herbata w Lavaredo, jedna na dwóch za ostatnie Euro. :]
swietne dopracowane stylistycznie i kadrowo fotografie - pozdrawiam![]()
Świetne zdjęcia. Miód dla oczy z rana i pewnie nie tylko![]()
Jako fan Dolomitów (szczególnie w letniej osłonie), muszę przyznać, że zdjęcia świetne. Sam się zastanawiam, czy w wakacje nie wybiorę się na fotograficzną wyprawę w te rejony, chociaż byłam tam już 3 razy. Polecam wszystkim.
Skontaktuj się z nami