Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Pytanie o cashback nikon D5300

Witam wszystkich nie znalazłem nigdzie na forum więc założyłem temacik mam nadzieje że pomożecie nowemu gościowi, mianowicie kupiłem sobie nikona d5300 od gościa który wygrał go w "konkursie" przysłali mu aparacik poprzez amazon.de - niemieckie źródło sądząc po pudełku oraz instrukcji obsługi ^^ , wszystko pięknie ładnie mamy gwarancję na korpus na obiektyw mamy również potwierdzenie zamówienia aparatu z amazon.de , ale że koleś aparat wygrał to nie ma oczywiście rachunku na pudełku oczywiście jest naklejeczka 50 Euro vorteil sichern. Koleś co kupowałem od niego mówił ze mogę sobie ten cash back zrealizować..... ale moje pytanie jest następujące jak ? i czy jest to możliwe bez dowodu zakupu ? nie wiem czy to można zrealizować na terenie polski czy słać do Niemiec ^^ jeśli możecie pomóc to piszcie bo promocja do 31 stycznia.

Domyślnie

Zbychu dzieki za odpowiedz ale nie w temacie niestety . . . Nie interesuje mnie ile jest cash back na dany model aparatu albo o ile cena aparatu podrosła przeczytaj moje pytanie jeszcze raz ze zrozumieniem.

Domyślnie

Nie wiem jak to realizują w Nikonie za Odrą, ale ja wysyłałem ksero dowodu zakupu, kartkę z pudełka i kod z pudełka przy D7100, więc pewnie bez dowodu zakupu się nie da...

Domyślnie

Dowodu zakupu nie ma ale jest dowód potwierdzający zamówienie więc może coś z tego będzie

Domyślnie

Podstawa to dowód zakupu. Bez kopi faktury lub paragonu nic nie załatwisz. To akurat jest jasno opisane w regulaminie.