Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
No proszę. Jak się ma takie aparaty jak Ty, D9000x, to sobie można robić zdjęcia bez statywu, ja to bym nawet poruszonego nie zrobił w takim wypadku... Szkoda że gonią... Próbowałeś po dobroci, że Europa, że prawo, że teren może i być prywatny, ale przestrzeń publiczna i te rzeczy?

Może by dało radę umówić się z generałem ochrony, powiedzieć jak się sprawy mają, ze nie jesteśmy ze służb, tylko cywile hobbyści i może by dali zgodę? Ja tak byłem w paru miejscach i muszę powiedzieć, że nawet poszło, jak się z szefem ochrony pomówiło ludzkim głosem.

A co do zdjęć - no cóż, jak zwykle bez zarzutu, co już powoli zaczyna mnie denerwować, bo moje ciągle z zarzutami - a to to, a to tamto... A u Ciebie stały, dobry constans. Gratuluję i oby dalej!

Acha, a co to za trzy kupy piachu tam leżakują, będą jeszcze coś budować, czy to raczej rabatka na wiosnę będzie?

No Paweł, od Ciebie usłyszeć "bez zarzutu" to największa pochwała a Tymi co do Ciebie "o to i o tamto" nie ma się co przejmować ... to z zazdrości
Z ochroną nie wdawałem się w dyskusje... przeszedłem na drugą stronę i swoje skończyłem ...
Te górki to niestety futurystyczne rabatki jakieś wg wizji projektanta, na razie obsypane korą - jak widać słabo wyglądają ...

Na koniec i tak po cichu powiem, że zdjęcia zrobione kompaktem