Już zeszłoroczny kadr, z minionej środy
1.
Szukaj
Już zeszłoroczny kadr, z minionej środy
1.
Rewelacja! Naprawdę pokłony!
Pozdrawiam | D610 | 16-35 | 35 | 50 | 85 | 70-300 | X100T | X70 + WCL | thewanderingpath.com | instagram
Zdjęcie na pewno bardzo ładne, ale jest jedna rzecz która mi tutaj nie pasuje, a mianowicie ta postać w tym konkretnym miejscu. Chodzi mi o to, że tytuł mógłby równie dobrze brzmieć "Wisielec"
Pomysł był świetny, wykonanie również dobre.
Od siebie, takie fanaberie:
Można by się*faktycznie zastanowić nad człowieczkiem czy( usunąć lub przesunąć?)
Nie wiele miałem możliwości fotografować "drogi mlecznej", jednak tu troszkę wyszło jak rozsypany proszek.
Widać w niektórych miejscach za duże krycie pędzla, co daje jaśniejsze poświaty na niebie.
Elegancko
Zdradzisz parametry?![]()
Dzięki wszystkim za komentarze
Szczerze mówiąc nie wpadłem na pomysł, że postać może być odebrana jako niezbyt żywa, ale faktycznie miejsce umieszczenia może trochę niefortunne![]()
Efekt "rozsypanego proszku" całkowicie zamierzony. Podoba mi się taka odsłona drogi mlecznej mimo, że nie jest do końca rzeczywista.
Parametry: Pionowa panorama, poskładana z czterech poziomych ujęć 18mm, f/4, 20s, ISO3200, Nikon D7000.
Ostatnio edytowane przez Filsh ; 02-01-2016 o 20:03
Miejsce doskonale znane i lubiane. Jednak ta odsłona nie bardzo mi się podoba. Zbyt na siłę powyciągane to wszystko. Równie dobrze można wygenerować taką grafikę w jakimś programie.
Dzięki za opinię
Rozumiem, że się nie podoba przez specyficzną obróbkę. Mi właśnie taka odpowiada, więc zapewne niedługo pomęczę was podobnymi "powyciąganymi"![]()
Skontaktuj się z nami