Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Dodatki rozszerzające możliowści PS Elements

Czy ktoś z was używa dodatków do PS Elements, które rozszerzają możliwości. Mam wersję PSE6, którą dostałem razem ze skanerem ale brakuje paru rozwiązań. Zastanawiam się zatem nad tymi dodatkami Elements+ lub ElementsXXL. Cena do przyjęcia, zatem może warto?
    "Jeżeli fotografujący całkowicie polega na automatycznym pomiarze, jego życie stanie się niekończącym się poszukiwaniem aparatu, który zrobi wszystko sam" van Niekerk

Domyślnie

Używam Elements+, rozszerzenie dodaje dosyć dużo funkcji z pełnego PS ale używanie/stosowanie ich to jednym słowem... masakra, tzn chodzi o dostęp do nich, przynajmniej dla mnie bo znam pełnego PSa.
    Ale możesz sobie ściągnąć demo i zobaczyć jak to działa. ELements XXL nie używałem
    body: 2xD600 | GX-20 | MZ-30
    lens: S 35/1.4 | AF-S 50/1.4G| AF-S 85/1.8G | S 17-35/2.8-4.0 | T 24-70/2.8 | S 70-200/2.8 II
    flash: SB-800 |YN-685EX| YN-460 II

Domyślnie

Dzięki za informację, szczególnie o trudnościach, dopiero teraz zauważyłem. Jak na razie elements bez dodatków wystarcza, a zdjęcia tylko na dysk, może za jakiś czas
    "Jeżeli fotografujący całkowicie polega na automatycznym pomiarze, jego życie stanie się niekończącym się poszukiwaniem aparatu, który zrobi wszystko sam" van Niekerk

Uprawnienia umieszczania postów