Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Sax'i :)

Domyślnie Sax'i :)

Saxofonistki są.......... sami sobie dopowiedzcie jakie

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Cały set pod względem technicznym, myślę, że bez zastrzeżeń - fajnie komponuje się nieskazitelna biel ubioru i ściany ze złotem instrumentu i włosów modelki... ale pod względem "fotograficznym" (tzn. jakiejś ekspresji, wyrazu) najbardziej podoba mi się nr 4, fota jest taka "zadziorna" I byłoby super, jakbyś stanął pół kroku w tył, strasznie szkoda uciętego dołu - palców i saksofonu...

Domyślnie

Rzeczywiście, obsługa instrumentu jest całkiem sax'i Zdjęcia OK, ale makijaż do kitu. Żadna saxofonistka nie wymaluje sobie tak ust, a te są wprost przerysowane i przekolorowane. Delikatniej proszę

Domyślnie

mozna zobaczyc u ciebie zdecydowanie lepsze zdjecia... innymi slowy - bez zachwytu
    D700 i 800 oraz trochę jeszcze więcej

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba. Tło kartonowe, prawda?
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

ksh
    Gość

Domyślnie

Ostatnie zdjęcie zdecydowanie najfajniejsze ponieważ tło nie zlewa się z ubiorem, takie moje odczucie.

Domyślnie

Popraw modelce usta, asymetryczny makijaż rzuca się w oczy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

mne podobają sie te zdjęcia. Szczególnie to w jaki sposób podkreśliłeś biały ubiór na białym tle dla mnie super
    jak to zrobiłeś?

Domyślnie

dzięki za wszystkie uwagi
    - tak tło kartonowe
    - jak to zrobiłem ? - hmmm - jeśli pytasz o to jak oświetliłem białe ubranie na białym tle to generalnie żadnych specjalnych metod nie używałem - o ile dobrze pamiętam to świeciłem oktą 150 albo BD z założoną skarpetą - a dziewczyna stała dosyć blisko tła.

Domyślnie

sorry za szczerosc .. ale nijakie.
    owszem, ok swiatlo i retusz, ale zamiast saksofonu rownei dobrze moglaby trzymac lopate. wlasciwie tylko ostatnie w miare sie broni
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów