Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

>>R zrobiłem, jak pisałeś - wydrukowałem nozzle check, pokazało brak niebieskiego, ale z każdym kolejnym czyszczeniem było lepiej, a po trzecim już wydruk bez błędu

być może poszło tak łatwo, jak pisałeś, ze wzg. na oryginalne tusze, ale mam nauczkę i będę tego pilnował
    Bardzo dziękuję za pomoc.

PS
    ...moja córka narysowała wczoraj portret Małego Księcia, hm...
    i niebo ponownie jest niebieskie

Domyślnie

bardzo sie ciesze i nigdy nie uzywaj zadnego szajsu zamiast oryginalnych tuszy. tylko oryginaly. w takich sytuacjach ratuja gruba kase na glowice.

Domyślnie

Po przeczytaniu tego watku a zwlaszcza jego poczatku bylem przekonany, ze trzymam trupa w szafie.
    Mojej R2880 nie uzywalem dokladnie od czerwcowej przeprowadzki. Stala w kartonie w cieplym przewiewnym pomieszczeniu.

Bylem przekonany, ze albo na smietnik, albo stocze wielka walke o przywrocenie do zycia, zwlaszcza, ze juz w przeszlosci mialem zatkane glowice jak nie drukowalem niczego z miesiac. Tak dlugo jednak nigdy nie byla nieuzywana.
    Wlasnie podlaczylem drukarke. Po wlaczeniu do pradu zrobila standardowe czyszczenie glowic i ... wydrukowala idealny test glowic. Bez nawet jednej malenkiej kreseczki pustej.

To sie nazwya miec fuksa

R2880 to jednak porzadne maszyny.
    U mnie od zawsze tylko oryginalny tusz. Moze to pomoglo.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HYPER Zobacz posta
    Po przeczytaniu tego watku a zwlaszcza jego poczatku bylem przekonany, ze trzymam trupa w szafie.
    Mojej R2880 nie uzywalem dokladnie od czerwcowej przeprowadzki. Stala w kartonie w cieplym przewiewnym pomieszczeniu.
    ja nawet nakłamałem, po weryfikacji w kalendarzu okazało się, że nie była używana prawie rok! - miałem w tym czasie dwie przeprowadzki

Cytat Zamieszczone przez HYPER Zobacz posta
    R2880 to jednak porzadne maszyny.
    bardzo porządne, jak widać - ciekawe kto sobie jeszcze przypomniał o epsonie w garażu, pod łóżkiem, na dnie szafy

Domyślnie

ja bym sie tak nie cieszyl... to ze wydrukowala jeden to nie znaczy ze wydrukuje 4ty

a tak na powaznie... oryginalne tusze daja rade. na smietniku raczej by nie wstala.

Domyślnie

wydrukowala juz wiecej niz 4. jest OK
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

czyli dokladnie tak jak ma byc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    >>

PS
    ...moja córka narysowała wczoraj portret Małego Księcia, hm...
    i niebo ponownie jest niebieskie

Swoją drogą bardzo fajna fota - gratulacje

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów