Prawda? Więc czy aby na pewno powinno się "chwalić Pana"?![]()
Szukaj
Prawda? Więc czy aby na pewno powinno się "chwalić Pana"?![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
lepiej chwalic niz uslyszec,
czy ty zjadles chociaz tego pussidora?![]()
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Oczywiście, że tak.
Snoblesse oblige:
i tego ci juz nikt nie zabierzemozesz teraz im na klate...
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Coś wyschnięta. Fotograf słabo się postarał?![]()
Fotograf czy photoshopograf?
Snoblesse oblige:
Pussidor, haha!
OK, wygrałeś całoroczny konkurs tym tytułem, a mamy dopiero 1 stycznia. Uśmiałem się na głos i to serio.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Sławku,
Opublikowałem to zdjęcie też na FB, z odpowiednim komentarzem.
Celowo, dla podpuchy. Bez skrupułów, bo to, co "uważa" FB, jest wg mnie zboczone.
I po pewnym czasie ktoś dał się wkręcić i podp/ierdolił je jako naruszenie regulaminu FB w kategorii nagość...
Jednak, o dziwo, po dobie ktoś inny z FB stwierdził, że nie jest "be" i nie zostanie skasowane.
Co nie zmienia faktu, że na FB haysowsko-inkwizycyjna hipokryzja króluje.
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 01-01-2016 o 18:39
Snoblesse oblige:
Generalnie gardzę Internetem jako medium piorącym mózgi rzekomo dojrzałym ludziom. A fb traktuję jako komunikator i galerię oraz zbiór wcale wartościowych treści, wystarczy tylko oddzielić ziarna od plew (wg swojego gustu oczywiście). Poza tym to śmietnik, a założenie przeze mnie konta na G+ i fb było wydarzeniem wśród moich "realnych" znajomych, którzy nie uwierzyli, że się tam pojawiłem. Też byłem nieco zaskoczony, że jednak tak to po mnie było widaćZresztą dalej widać...
Nie mówię tylko w złych słowach, bo jak wszędzie - trzeba z głową używać i jak wyżej wspomniałem - są ciekawe treści, jak wszędzie. Sama próba kategoryzowania tychże treści przez komentujących i rządzących jest zwyczajnie śmieszna. Każdy chce mieć swoje 5 minut i dlatego tak to wygląda. Dostęp do wszystkiego jest już wszędzie, nawet dla małych dzieci i nikt nad tym nie zapanuje.
A'propos cenzury/golizny i czego tam jeszcze: zauważyłem, że teraz akty kobiece nie są zasłonięte paskami, tylko kobiety na zdjęciach mają zamazane sutki. Tak jakby można było tym samym pokazać więcej, jednocześnie zachowując zdjęcie w ramach przyzwoitości dozwolonej na fb. A niektórzy zwyczajnie podrzucają link do swoich blogów i tam jest już wszystko widoczne.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Sławku, przemówiłem się nie tak dawno na FB z naczelną muzą (i nie tylko) Ninoverona (i z nim samym jako dyżurnym adwokatem) - w tej kwestii właśnie.
Wniosek - komercja, komercja, komercja uber alles, a z FB nie wygramy, bo hipokryzja jest hipokryzją też uber alles i duch Haysa i innych "misjonarzy" rządzi.
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami