Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Reklamy po niemiecku

Nagle z dnia na dzień wszędzie mam niemieckie banery, podobnie yt- reklamy niemieckie.
    Jakaś niepożądana wtyczka? Nieświadoma zmiana ustawień?
    Kolejny wymysł Pani Merkel?

Pomocy
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Czaplinek powiadasz, to tam chyba zaraz obok są Piekary a jak Piekary to Śląskie a jak Śląskie to jesteś ukryta opcja kryptoniemiecka i właśnie ze śpiocha przeszedłeś w stan aktywnego agenta...

Proste...

Przeglądnął bym wtyczki, ustawienia raczej ciężko zmienić nieświadomie, żeby całe internety przerobić. Może instalowałeś jakieś oprogramowanie niby darmowe, które oprócz siebie instaluje jeszcze tonę pasków do przeglądarek i innych pluginów?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Sprawdź swoje IP (na przykład TUTAJ), i zobacz, czy Twoja lokalizacja się zgadza, bo być może właśnie ktoś Cię zhakował i lecisz na jakimś obcym VPN-ie albo Proxy.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Może jakaś ukryta opcja niemiecka? Sprawdź czy na mapie Gogle nie pojawiły się miasta Breslau i Danzig
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Najpierw skan Malwarebytes Antimalware, a potem Adw Cleaner. Pomoże
    Chyba że źle zrozumiałem, i reklamy jak były, tak są, ale po niemiecku i nie są natarczywe
    Ostatnio edytowane przez r.pszczolkowski ; 10-12-2015 o 09:25
    D7100

Domyślnie

U mnie kiedyś miałem dzień ... rosyjski.
    Ale zaczęło się to od wizyty na aliexpress.
    Po wyczyszczeniu przeglądarki wszystko wróciło do normy.

Domyślnie

u mnie to sie dosc regularnie zdarza, zwlaszcza na tablecie, ktory woze ze soba po roznych krajach. czasem po wyjezdzie do Niemiec mam jeszcze przez 2 tygodnie ichnie reklamy

Google Maps i inne uslugi Google'a sa raczej niezalezne od ich AdSense'a. w Mapsach mozna w nich osobno ustawic jezyk, ale tez na dzien dobry sama domena determinuje: jesli wchodze przez maps.google.pl to mam Gandawe, maps.google.de jest Gent, w maps.google.com jest Ghent, w maps.google.es jest Gante a maps.google.fr Gand ale mozna w nich przestawic jezyk i wtedy maps.google.nl ma The Hague zamiast Den Haag itp.

wbrew pozorom Google sobie z tym jakos jeszcze daje rade.

za to Apple mnie rozwalil kompletnie, bo na Ipadzie z holenderskiego sklepu nawet po resecie softu do zera i konfiguracji na brytyjski (od samego poczatku) po wywozie do Polski sa trzy jezyki. szczesliwie udalo sie te 3 spodziewane (niderlandzki, angielski i polski)... chociaz jak bym sie uparl, to bym pewnie jakies "organizations" znalazl w firmowym sofcie Apple'a

Uprawnienia umieszczania postów