Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie W drodze na Ben Cleuch

Wraz z przyjaciółką Emilią (która miała zaszczyt zdobywać szczyty K2 i Matterhorn) postanowiliśmy wybrać się na niedzielny spacer... (dla mnie to było przejście przez bramy piekieł, dziwecze wysportowane, silne... nie to co ja, po Szkockich pagórkach jedynie śmigam). Aparat zabrałem, jedynie po to aby mieć wyrównany środek ciężkości (chyba), ale i tak było zacnie!

|Nikon D200|Sigma 10-20mm@16mm|f/5.1|ISO200|1/40,1/160,1/80,1/20i 1/10 sek.|Nieofiltrowane|

Uspokajam, D200 żyje
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dalej nic link nie działa...

Domyślnie

ja widzę :]

Domyślnie

Ja tez widze, mam pewne watpliwosci co do koloru wody w cieniu an dole zdjecia, reszta bardzo ladna, taka dopracowana fotografia w twoim stylu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Ja również widzę i muszę powiedzieć, że mi się bardzo podoba

Domyślnie

Chyba nie mam jakiejś wtyczki by oglądać pliki z rozszerzeniem *.webp , poproszę "jotpega". Cóż, nie wszyscy przesiedli się na najnowsze windy ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Wraz z przyjaciółką Emilią (która miała zaszczyt zdobywać szczyty K2 i Matterhorn) postanowiliśmy wybrać się na niedzielny spacer... (dla mnie to było przejście przez bramy piekieł, dziwecze wysportowane, silne... nie to co ja, po Szkockich pagórkach jedynie śmigam). Aparat zabrałem, jedynie po to aby mieć wyrównany środek ciężkości (chyba), ale i tak było zacnie!

|Nikon D200|Sigma 10-20mm@16mm|f/5.1|ISO200|1/40,1/160,1/80,1/20i 1/10 sek.|Nieofiltrowane|

Uspokajam, D200 żyje
    Emilia to pewnikiem to K2 sieknęła jako łancuchówkę razem z Matterhornem co nie? A Matterhorn to zapewne Szmid-Rybiczka albo co najmniej Piola _Steiner.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów