Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Domyślnie

Nosal po raz kolejny.

NIKON D3200 + S10-20 + N18-55 + N55-300 + H44-4
    Moja strona na facebook'u.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gdzieś w PL

Domyślnie

Statyw czy z ręki?
    Puszki (po piwie), słoiki (po majonezie), frotka (na ramieniu - bo swoje waży), jakieś wafelki pod te puszki i kilka kabelków.

Domyślnie

A z ręki.
    NIKON D3200 + S10-20 + N18-55 + N55-300 + H44-4
    Moja strona na facebook'u.

Domyślnie

Gratulacje! Jedno ze zdjęć trafiło do dwunastki dnia na międzynarodowym portalu NG!
    http://yourshot.nationalgeographic.com/photos/8053334/
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gdzieś w PL

Domyślnie

No no no... NG, Mekka i Raj fotografów. To moze i ja prawie tym samym zestawem (bez długiego zooma) coś tam wypstrykam.
    Puszki (po piwie), słoiki (po majonezie), frotka (na ramieniu - bo swoje waży), jakieś wafelki pod te puszki i kilka kabelków.

Domyślnie

Najciekawsze 1 i 2. Nr. 5 nie otworzyło się.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Oj Kolego!., oby Ci się po tych wszystkich opadających koparach, i szczękach leżących na podłodze nie przewróciło się w głowie. Większość fotografii to dość przypadkowe pstryki. Masz problemy z kompozycją kadru,..do tego kolorystyka zepsuta przez niepoprawiony balans bieli,.. część fot zaniebieszczona,..inne zbyt ciepłe. Jak dla mnie najlepsza jest 6-stka jak na warunki świetlne jest OK. Z leśnych najciekawsza 2-ka,..szkoda, że jest tak zaniebieszczona. Reasumując nie jest tak żle, jakby wynikało z tego co piszę. Pozdrawiam.

Domyślnie

Autorze, przez ciebie od wczoraj szukam mojej szczęki, gdzieś się po podłodze wala xd
    Zdjęcia piękne, doskonale pokazujące że nie potrzeba sprzętu za 10k by stworzyć coś, co zawstydzi posiadaczy droższego sprzętu.
    Kolorystyka jest inna, nie jest naturalna, ale to mi się podoba, nadaje pewien klimat na zdjęciach. Nie słuchaj tych którzy piszą że jest zbyt ciepło czy zbyt niebiesko. Twoje zdjęcia są po prostu świetne. Widziałem również kilka innych twoich prac na fb, profil polubiłem. Tak 3maj

Domyślnie

Specjalnie się zarejestrowałam, żeby wrzucić komentarz. Niedawno kupiłam pierwszego Nikona D3300 z kitem i już byłam zrezygnowana, że to nie to, że za słaba jakość, bla bla.. ale po tych zdjęciach stwierdzam, że za mało umiem i idę ćwiczyć. Dzięki, pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie nr 1... jest coś intrygującego w tym zdjęciu.
    Nikon i parę szkiełek

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów