Szukaj
1 i 2 bardzo fajne tylko dlaczego wkleiłeś takie miniatury? Po kliknięciu tylko linki.
Nie wiem. Ja widzę same przepały i wystraszoną modelkę na ostatnim. Na pierwszym zachwiana proporcja głowy do ramion.
Tutaj jest... podpis
Proponuję wymienić monitor albo przynajmniej dobrze go wyregulować. Na zdjęciu nie ma nigdzie przepałów (tzn są delikatne kropeczki, np odbicia w oczach). Zdjęcie ma dobry DR i pełen zakres od czerni do bieli (histogram ledwie dotyka tych wartości) to bardzo dobrze. Nie wiem też o co chodzi z wystraszoną modelką... a ostatnia uwaga - zupełnie jej nie rozumiem. Mnie się podoba.
I bez zbędnego spuszczania się nad zdjęciami i wyszukiwania za wszelką cenę uwag typu (kosmyk krzywo, zmarszczka tu i tam, albo ze blur nie dobry, WB nie taki itd), po rpostu podoba mi się. Fajne zdjęcia!
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Fakt - sprawdziłem na innym monitorze. Przepałów brak, moja wina.
Tutaj jest... podpis
Mnie się bardzo podoba jedynka, piękne usta, cudowne ramiona
.
Zawsze coś się stanie, a na filmie jeszcze więcej. Ekspozycja jest ok, pozostaje pracować nad mimika. Wszystkim bez wyjątku, bardzo dziękuję za komentarze .
Bardzo dobre.
Teraz zdanie zwiększające ilość słów.
pozdrawiam
Śliczna modelka. Dwójka chyba najlepsza całościowo tutaj. Wszystkie bardzo przyjemne. Podoba mi się obrazek. Światełko znośne. Ostrość dopracować i będzie ekstra.
Skontaktuj się z nami