Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Iga & Patryk

Domyślnie Iga & Patryk

Postanowiłem założyć jeden wątek do którego będę dodawał zdjęcia moich bliźniaków...liczę na komentarze i konstruktywną krytykę

Na początek nieco archiwalnie i tytułem wstępu, 35tydz

1.

I pierwszy dzień z nami, mam nadzieję, że nie dostanę tak po głowie jak z moją wrzutkę z posiłku

2.

3.

4.

- - - - kolejny post - - - - - -

I bardziej aktualne...dwa portreciki

5.

6.
    D610|Nikkor 24-70 2.8|Nikkor 85 1.8|Sigma 50 1.4|Tamron 70-300 4-5.6|
    Panasonic DMC-LX100|24-70|1.7-2.8|

Domyślnie

3 najlepsza
    2x FF 28,35,50,85 wsio 1.8 G

Domyślnie

3 najlepsza ale zobacz 5 to tło jest strasznie dziwne, wygląda jakby coś się przylepiło do głowy
    N i pare gratów

La
    Gość

Domyślnie

hewirto - napisze przez pryzmat mojego wieku i doswiadczenia - selekcjonuj mocniej zdjecia przed umieszczniem ich na takich forach - niektore z nich sa bardzo osobiste i niekoniecznie nadaja sie do szerokiej publikacji. Niefajnie jest potem żałować wrzutki, a jak wiesz internet nie zapomina
    Przykład:
    zdjecie nr 3 ma to cos. Jest niezle skomponowane, jest klimat, itd. Jest TWOJE, i Kobiety która leży na zdjęciu. Nie jest do publikacji... Ale to tylko moje zdanie. Należy szanować swoją prywatność.
    Ale to Twój wybór oczywiście.

Domyślnie

Lassar dzieki za opinię...po ostatnich tekstach na tym forum faktycznie bede je 10 razy bardziej selekcjonowal zarowno że wzgledow jakosciowych jak i tych o ktorych napisales
    D610|Nikkor 24-70 2.8|Nikkor 85 1.8|Sigma 50 1.4|Tamron 70-300 4-5.6|
    Panasonic DMC-LX100|24-70|1.7-2.8|

Uprawnienia umieszczania postów