Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: wydruk fotek

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    A wyglądało toto jak odbitka z labu? Było takie błyszczące, śliskie, grube itd? Z bliska nie były widoczne takie kropeczki?
    Drukowałem na tym kalendarze A3, 3/4 zajmowało dziecko, wiesz, na prezent dla Dziadków Nie wygląda jak odbitka z labu, wygląda lepiej. Papier gruby, nie powiem, Nie błyszczący, ale i nie matowy. Z bliska... z 20 cm nie widziałem kropeczek itp. Jedyne, co było nie tak, to na jednej czy dwóch kartkach było widać pod światło odciśnięty przebieg jakiegoś wałka. Wiesz, w sumie za fotkę A3 w ten sposób drukowaną mogę zapłacić te 7 zł brutto.. nie mam na miejscu labu robiącego takie odbitki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Peebes - nie ma dobrych laserówek. Mam HP5550 o naprawdę potwornej rozdzielczości - jakość uzyskiwana z tego urządzenia jest na poziomie niezłego druku offsetowego, ale nie jest to wydruk jakości fotograficznej, nie ma też mowy o stosowaniu papieru zbliżonego do papieru fotograficznego. A druga prawdopodobna opcja to stałoatramentowy Xerox Phaser, który jakość ma jeszcze gorszą.
    Czornyj - jest Co prawda drogi, ale jest.

Xerox Phaser 7760

http://www.xerox.pl/?nodeid=42&_aph_...ct&prod_id=211

Na błyszczącym papierze wydruki są na naprawdę wysokim poziomie. Sprawdzone - polecam - tylko cena

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów