Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: mini projektory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Zapytam zatem prościej, czy zna ktoś taki mini projektor, który jednak potrafi wyświetlić na jakiejś ścianie, czy innej płaszczyźnie w terenie (powiedzmy, że zaciemionej), obraz większy od formatu A3, o charakterze grafiki (czyli bez konieczności oddawania półcieni, kolorów) .Może być nawet z odległości 2 m.
    No panie, jeśli wystarcza ci tak mały ekranik, to prawdopodobnie i taka zabawka się sprawdzi.
    Po pierwszym poście można by sądzić, że ty chcesz sobie kino "pod chmurką" urządzić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matbe Zobacz posta
    Trzy, cztery lata temu byłem u kolegi na dzialce, jeden z uczestników miał taki kieszonkowy projektor. Za ekran robilo przescieradlo na scianie, obejrzelismy jakiś horror - jakość tego malenstwa bardzo mnie zaskoczyla.
    Podobnie - widziałem prelekcję na czymś takim. Warunki - hol schroniska (a konkretnie na prawo od wejścia w Chochołowskiej), nawet nie do końca wyciemniony, ekran - duże prześcieradło (pewnie 2 x 2 m) odległość rzutnika od ekranu - 3-4 m. Oglądaliśmy to w kilkanaście osób - naprawdę bez zarzutu. Baterii wystarczyło na godzinę. Dla mnie rewelacja.

Pozdro
    Wiesiek

Domyślnie

Pico
    AAXA

Z takimi miałem do czynienia.
    Działają zaskakująco dobrze.
    Brakowało korekty trapezu, ale wysoki statyw załatwiał sprawę.

W przpadku AAXY nie potrzeba nawet komputera, jest slot na kartę pamięci.

Pzdr.
    pss

Domyślnie

No to w sensie jasności jest juz znacznie lepiej jak widzę.
    http://www.philips.pl/c-p/PPX4835_EU...ane-techniczne
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Bardzo ładny ten nowy Philips.
    Jasne, że nie jest to ani Barco, ani Christie Digital, ale swoje zadanie na pewno spełni.

Domyślnie

I jeszcze opcja "taniej już się nie da" :
    Elephas
    Ten projektorek jest jutro od 13.30 polskiego czasu w ofercie "black Friday"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów