Szukaj
Kurczę... jak zobaczyłem oryginał to deczko zwątpiłem... Różnica powala. Coraz trudniej komentować "fotografie" w sieci... Te usunięte słupy mnie dobiły...
Pzdr, Piotr
http://www.fotokrajobrazy.pl
Paweł-a skąd takowe radykalne stwierdzenia?
Wspominając o "wygenerowanym" obrazku zakładałem że wiesz o czym mowa.
Mając na mysli nie "wygenerowane" przypomnę Ci o focię, o którą w innym miejscu w sieci nieco się wykłócałem, a własciwie o jej status.Tamtej dużo bliżej do naturalnosci. I tylko o to się rozchodzi.
Fakt-bywam i potrafię być zgryzliwy.
Natomiast nie pamiętam abym kiedykolwiek w stosunku do Twojej osoby taki był-toteż zdziwionym z lekka ostatnimi uwagami pozostaję...[/QUOTE]
Widzisz doskonale,że oryginał niewiele różni się od wstawionego zdjecia wiec po co to stwierdzenie "obraz bardziej wygenerowany niz zarejestrowany".
Wypada się pochylic i przyznać rację.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Mega dobra fota!!! Wszystko graBardzo dobrze, że słup zniknął...
pozdro!
Świetne zdjęcie. Czuć moc przyrody.
A fotka sprzed obróbki w ogóle mi się nie podobaCo zostało zobaczone, nie zostanie odzobaczone.
Ok-zwracam honor jeslis urażony. Niemniej piszę o odczuciu-a ono ciągle takie samo, pomimo zamieszczonego oryginału.
Natomiast ciągle nie rozumiem Twojej uwagi o mojej zgryzliwosci. A własciwie czy ona ostatnia czy nie...
W trakcie mojego ostatniego wspólnego z jednym z Forumowiczów plenerem, dużo dyskutowalismy nt. obecnosci w sieci. nie tylko na tym Forum, na wszelkich innych również.
Chyba pora odpuscic sobie wiele z tych miejsc...
Skontaktuj się z nami